اعلام جدول اجرای نمایش‌های جشنواره ملی آئین‌های نمایشی در فرهنگ رضوی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، محمدعلی پیرسبزی، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، هفتم مردادماه اظهار  کرد: ششمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی در فرهنگ رضوی از هفتم تا 9 مردادماه جاری در یاسوج برگزار می‌شود.
وی از ارسال 32 اثر از 12 استان کشور به دبیرخانه این جشنواره در یاسوج خبر داد و افزود: از این تعداد آثار ارسالی، هشت اثر برگزید انتخاب و معرفی شدند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه چهار مورد از این آثار در حوزه شبیه‌خوانی است، افزود: این آثار از استان‌های مرکزی، اصفهان و هرمزگان هستند.
پیرسبزی با بیان اینکه چهار اثر دیگر در حوزه آئین‌های نمایشی است، خاطرنشان کرد: این آثار از استان‌های آذربایجان شرقی، بوشهر، خراسان رضوی و یک اثر نیز از استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی ضمن اعلام جدول زمانبندی اجراهای این جشنواره در یاسوج، اضافه کرد: شبیه‌خوانی ضامن آهو و حیله باغبان از استان اصفهان، شبیه خوانی تولد امام رضا(ع) از استان هرمزگان، شبیه خوانی تولد امام رضا(ع) از استان مرکزی و هفت براون از استان کهگیلویه و بویراحمد هفتم مردادماه ساعت 20 به ترتیب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به اجرا می‌روند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: برای حکیمه از استان بوشهر، شبیه خوانی معجزات امام رضا(ع) از تفرش، نقل ضامن از آذربایجان شرقی، اتالو از خراسان رضوی ساعت 21 به ترتیب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به نمایش گذاشته می‌شوند.
پیرسبزی ادامه داد: هفت برارون از کهگیلویه و بویراحمد، شبیه خوانی ضامن آهو و حیله باغبان از استان اصفهان، شبیه خوانی تولد امام رضا(ع) از استان هرمزگان و شبیه خوانی تولد امام رضا(ع) از استان مرکزی ساعت 22 به ترتیب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به اجرا می‌روند.
وی خاطرنشان کرد: شبیه خوانی معجزات امام رضا(ع) از تفرش، نقل ضامن از آذربایجان شرقی و غلامرضا از کهگیلویه و بویراحمد به صورت جنبی، اتالو از خراسان رضوی و برای حکیمه از استان بوشهر ساعت 22 امشب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به نمایش گذاشته می‌شوند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد به برنامه های روز دوم، هشتم مردادماه این جشنواره ملی اشاره و عنوان کرد: شبیه خوانی تولد امام رضا(ع) از استان هرمزگان، شبیه خوانی تولد امام رضا(ع) از استان مرکزی، هفت برارون از کهگیلویه و بویراحمد و شبیه خوانی معجزات امام رضا(ع) از تفرش ساعت 20 به ترتیب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به اجرا می‌روند.
پیرسبزی ادامه داد: اتالو از خراسان رضوی، برای حکیمه از استان بوشهر، شبیه خوانی ضامن آهو و حیله باغبان از استان اصفهان و نقل ضامن از آذربایجان شرقی ساعت 21 به ترتیب در سالن روباز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به نمایش گذاشته می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: شبیه خوانی تولد امام رضا (ع) از استان مرکزی، هفت برارون از استان کهگیلویه و بویراحمد، شبیه خوانی معجزات امام رضا (ع) از تفرش و شبیه خوانی تولد امام رضا (ع) از استان هرمزگان ساعت 22 به ترتیب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به اجرا می‌روند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد،اضافه کرد: نقل ضامن از آذربایجان شرقی، اتالو از خراسان رضوی، برای حکیمه از استان بوشهر و شبیه خوانی ضامن آهو و حیله باغبان از استان اصفهان ساعت 23 به ترتیب در سالن روباز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به نمایش گذاشته می‌شوند.
پیرسبزی، به برنامه های روز سوم ( 9 مردادماه ) ششمین جشنواره ملی آئین های نمایشی در فرهنگ رضوی اشاره و خاطرنشان کرد: نقل ضامن از آذربایجان شرقی و اتالو از خراسان رضوی، حیله باغبان از استان اصفهان، شبیه خوانی معجزات امام رضا (علیه السلام) از تفرش و شبیه خوانی تولد امام رضا (علیه السلام) از استان هرمزگان ساعت 20 به ترتیب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به اجرا می‌روند.
وی اضافه کرد: برای حکیمه از استان بوشهر، شبیه خوانی تولد امام رضا (علیه السلام) از استان مرکزی، نقل ضامن از آذربایجان شرقی و هفت برارون از استان کهگیلویه و بویراحمد ساعت 21 به ترتیب در سالن روباز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به نمایش گذاشته می‌شوند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: شبیه خوانی ضامن آهو و حیله باغبان از استان اصفهان، شبیه خوانی معجزات امام رضا (علیه السلام) از تفرش، شبیه خوانی تولد امام رضا (علیه السلام) از استان هرمزگان و اتالو از خراسان رضوی ساعت 22 به ترتیب در سالن روباز فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به اجرا می‌روند.
پیرسبزی یادآور شد: شبیه خوانی تولد امام رضا (علیه السلام) از استان مرکزی، نقل ضامن از آذربایجان شرقی و غلامرضا از استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت جنبی، هفت برارون از استان کهگیلویه و بویراحمد و برای حکیمه از استان بوشهر ساعت 23 به ترتیب در سالن روباز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پارک ساحلی، پارک ولایت و ضلع شرقی پارک ولایت به نمایش گذاشته می‌شوند.
وی تصریح کرد: آئین اختتامیه ششمین جشنواره ملی آئین‌های نمایشی در فرهنگ رضوی، 10 مرداد ماه جاری ساعت 9 صبح در یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.
منبع: شبستان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »