دنیا امام خامنه‌ای را رهبری دوراندیش می‌شناسد/هر کسی که ولایت‌فقیه را تخریب کند قطعاً بی‌پاسخ نمی‌ماند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از اهر، آیت‌الله سید احمد خاتمی عصر امروز در مراسم تجلیل از مقام امامزادگان و بقاع متبرکه آذربایجان شرقی که در امام‌زاده سید علی(ع) شهرستان اهر برگزار شد، اظهار کرد: امام راحل فرمودند آذربایجان دین خود را به انقلاب اداء کرد و مقام معظم رهبری هم فرمودند آذربایجان سر ایران است که این دو تعبیر هر دو درست است.

وی با اشاره به اینکه فتنه پیشه‌وری‌ها در آذربایجان، فتنه دینی بود که آذربایجان با ایستادگی و مقاومت به کمونیست‌ها تودهنی زده و فراری داده است، افزود: ما مقاومت مردم و علما و وحشی‌گری‌های کمونیست‌ها را در تاریخ خوانده‌ایم ولی هنوز هستند کسانی که آن وقایع را از نزدیک دیده‌اند ولی هر چه بود در تاریخ آذربایجان ماندگار شد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: آذربایجان شرقی و تبریز جزو استان‌هایی بود که آتش انقلاب را شعله‌ور کرد، در 29 بهمن و اربعین شهدای قم آذربایجانی‌ها به صحنه آمده و در برابر تانک و گلوله پهلوی جانانه ایستاد که این اربعین‌ها موجب پیروزی انقلاب اسلامی‌شده است.

آیت‌الله خاتمی بابیان اینکه ما سه علّامه بزرگ در طول تاریخ داشته‌ایم و هر سه آن‌ها از آذربایجان شرقی بوده‌اند، گفت: جوانان آذربایجانی، طلبه‌های جوان و عموم مردم غیور بدانند که پیشینه تاریخی آذربایجان شرقی افتخار شماست و این پیشینه را به‌طوری ادامه دهید که تاکنون ادامه داده‌اید.

وی با ذکر اینکه دشمنان ملت ایران پا در یک کفش کردند تا این نظام اسلامی را براندازند، تصریح کرد: دشمنان ملت ایران تلاش می‌کنند تا این مسیری که ملت با رهبری امام خمینی(ره) شروع‌ کرده و اکنون در اوج قرارگرفته است با " براندازی نرم " با این انقلاب مقابله کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: مقام معظم رهبری زمانی تهاجم فرهنگی را مطرح کردند، رهبری فضای مجازی و سایت‌های ضد دین و انقلاب را می‌دید و ایشان فتنه‌ها را پیش‌بینی می‌کردند.

آیت‌الله خاتمی با تأکید بر اینکه دشمنان نظام جمهوری اسلامی همچون آمریکایی‌ها از تهدیدات سخت هم بدشان نمی‌آید، بیان داشت: بوش پسر، بوش پدر، کلینتون، اوباما و ترامپ رئیس غیر متعارف و روانی آمریکا هم می‌گوید گزینه‌ها روی میز است و این‌ها بدشان نمی‌آید برخوردهای سخت را هم مزمزه کنند و هر روزی که از عمر انقلاب اسلامی سپری می‌شود کینه آمریکایی‌ها نیز بیشتر می‌شود.

امام جمعه موقت تهران تمامی توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران را برای براندازی نظام عنوان کرد و گفت: بنده به‌صراحت می‌گویم که نخواهند توانست نظام جمهوری اسلامی را براندازی کنند چراکه دست مردم و دست پنهانی پشت سر انقلاب اسلامی وجود دارد اجازه نمی‌دهد این انقلاب به دست نااهلان بیفتد.

وی با اشاره به اینکه خداوند متعال به‌پاس وفاداری ملت ایران انقلاب اسلامی را نگه‌داشته است، بیان کرد: در مواجهه با توطئه‌ها رهبری نقش اول را دارد، رهبری مقتدر، مجاهد، رزمنده، سیلی خورده قبل از انقلاب، رزمنده بعد از انقلاب و جانباز داریم به‌طوری که دنیا مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای را رهبری دوراندیش می‌شناسد و ما با این سرمایه‌ای که داریم چشممان روشن است که نخواهند توانست آسیبی برسانند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری در پایان خاطرنشان کرد: برخی‌ها در فضای مجازی و سایت‌هایی که نم‌نم سایش ولایت‌فقیه را در پیش‌گرفته‌اند اگر بفهمند، چنین نمی‌کنند، همان احمق‌هایی که به تخریب ولایت‌فقیه می‌پردازند بدانند که عزت، اقتدار و شکوه انقلاب اسلامی ایران با ولایت‌فقیه زنده است و هر کسی که ولایت‌فقیه را تخریب کند قطعاً بی‌پاسخ نمی‌ماند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »