هرمزگان رکورد دار میزان میگوی پرورشی در کشور

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از شیلات هرمزگان، سید پرویز محبی افزود: شیلات هرمزگان با تولید بالغ بر ۲۵۵هزار تن انواع آبزیان  توانسته بیش از ۴۳ درصد از تولیدات شیلاتی کشور را به خود اختصاص دهد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه صیادی استان هرمزگان بالغ بر چهار هزار فروند شناور صیادی با اشتغال زایی بالغ بر ۳۰هزار نفر فعالیت دارند گفت: حاصل تلاش در این زمینه نیز صید بالغ بر ۲۴۰هزار تن از انواع آبزیان بوده است.  

مدیر کل شیلات هرمزگان با بیان اینکه سیاست های شیلاتی مبنی بر کاهش صید  و افزایش تولید و پرورش آبزیان در راستای حفظ ذخایر ارزشمند آبزیان در دریا گفت:خوشبختانه در همین راستا نیز شیلات هرمزگان توانسته با تولید بالغ بر سیزده هزار و ۸۰۰تن آّبزیان پرورشی گام روبه رشدی در این زمینه داشته باشد و بالغ بر دوهزار و ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم در این حوزه  مشغول به فعالیت هستند.

محبی با اشاره به اینکه تولید میگویرورشی هرمزگان در سال  ۱۳۹۵ به میزان  ۹هزار ۹۰۰تن یعنی ۴۷ درصد از تولید  میگوی کشور با سطح زیر کشت نزدیک به سه هزار هکتار بوده است گفت:خوشبختانه شیلات هرمزگان در این رابطه نیز توانسته رتبه اول تولید  کشور را به خود اختصاص دهد.

وی با اشاره به اینکه  در همین رابطه نیز در سال ۹۵ بالغ بر یک میلیارد و ۸۱میلیون قطعه بچه میگو در سطح مراکز تکثیر استان تولید شده است گفت:این میزان تولید ۵۱درصد تولید بچه میگوی کشور را به استان هرمزگان اختصاص داده است .

محبی با اشاره به گام های استوار استان هرمزگان در صنعت پرورش ماهیان دریایی در قفس پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری بر این مهم و به همت دولت تدبیر و امید گفت:خوشبختانه استان هرمزگان توانسته با تولید بالغ بر سه هزار و ۹۹۰تن ماهیان دریایی در قفس، ۴۵ درصد از میزان تولید این مهم در کشور و رتبه اول آن را در سطح کشور را به خود اختصاص دهد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »