پایان نزاع بین دو طایفه در جنوب استان سیستان و بلوچستان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، طی مراسمی که عصر امروز با حضور جمعی از مردم، مسئولین، علما و معتمدین دو استان سیستان وبلوچستان و هرمزگان در بخش «زرآباد» شهرستان کنارک برگزار شد، نزاع بین دو طایفه «جدگال» و «گرگیج» این منطقه به صلح و سازش انجامید.

بخشدار زرآباد در این مراسم ضمن تقدیر وتجلیل از نگاه مثبت بیژن بختیار، فرماندار و ریاست شورای تامین شهرستان کنارک و دیگر اعضای این شورا در همدلی وهمراهی با بزرگان طوایف در جهت تحقق امنیت و اخوت بین مردم  در منطقه اظهار داشت: اتحاد و همدلی که امروز شاهد آن هستیم  مرهون ارتباط نزدیک و همگامی دولت و ملت است که باعث پیشرفت و توسعه بخش «زرآباد» شده است.

عبدالمجید احلال زهی با اشاره به قرار گرفتن بخش زرآباد در قلب توسعه سواحل مکران افزود: زمانی توسعه تحقق می یابد که در کنار یکدیگر در جهت تامین و ایجاد اصل امنیت کوشا باشیم.

وی تصریح کرد: ترویج فرهنگ اخوت و مهرورزی در بین طوایف پیشرفت هر منطقه ای را به همراه دارد و امروز خوشحالیم که دشمنان نظام دیگر می دانند که مردم ما در زمینه های سیاسی و مذهبی دیگر اجازه نفوذ به آنان نمی دهند و به برکت همین اخوت و همدلی امروزه شاهد امنیت پایدار در استان هستیم.

بخشدار زرآباد با تقدیر و تشکر از نقش مهم شورای تامین شهرستان های کنارک، چابهار، نیکشهر و قصرقند و همچنین علما، سران طوایف، ریش سفیدان و تلاش های ستودنی سپاه پاسداران شهرستان کنارک در برقراری این صلح، بیان کرد: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی ایران بدانند وحدت و همدلی در بین اقوام مختلف ایران اسلامی موج می زند و آنها هرگز به خواست های شوم خودشان نخواهند رسید.

 رئیس شورای اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم، اظهار داشت: نگاه دولت تدبیر و امید به سیستان و بلوچستان نگاهی عمیق همراه با توسعه است.

وی ادامه داد: مردم زرآباد پاکترین و نجیب ترین شهروندان در استان سیستان و بلوچستان هستند.

وی خاطر نشان کرد: مسئولان، سران طوایف و نخبگان نقش بسیار مهمی در برقراری امنیت در استان سیستان و بلوچستان ایفا می کنند.

همچنین مولوی بادپا از علمای منطقه هم در این مراسم ضمن تقدیر و ابراز خرسندی از حرکت و اقدام انجام شده، افزود: در دین اسلام گذشت و ایثار و سازش دارای ارزش و اجری مضاعف نزد پروردگار است و اظهار امیدواری کرد که علما هم بتوانند در کنار مردم در جهت تحقق و نهادینه کردن فرهنگ اخوت و سازش در جامعه گام های بلند بردارند.

یعقوب جدگال، نماینده اسبق مردم شهرستان های چابهار، کنارک، نیکشهر و قصرقند نیز ضمن ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در جهت ایجاد برادری و همدلی بین مردم در منطقه و برگزاری جلسه مذکور از نقش بزرگان و علما و همراهی و همگامی مردم و مسئولین در تبین این فرهنگ در جامعه به عنوان نقشی تاثیر گزار یاد کرد.

گفتنی است: دو طایفه گرگیج از زرآباد و جدگال از دشتیاری از طوایف بزرگ منطقه و شهرستان های چابهار وکنارک بوده که از چهار ماه پیش به علت وجود پاره ای از مشکلات باهم نزاع داشتند که در پایان همین مراسم با حضور گروه کثیری از بزرگان و افراد دو طایفه مذکور کینه ها و دشمنی حذف و دو طرف باهمدیگر دست اخوت و برادری داده و رسما نزاع و اختلاف را پایان دادند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »