برخی حیات سیاسی خود را در تخریب سپاه می دانند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر،  حجت الاسلام والمسلمین سید علی هاشمی نژاد در خطبه های این هفته شهرستان عسلویه اظهار داشت: باید زندگی خودرا با زندگی ائمه مطابقت دهیم ودرهر حال از آنان تبعیت کنیم.

وی با اشاره به بیانات مراجع بزرگ تقلید درحمایت از مقام معظم رهبری افزود: همه مراجع حکم حکومتی مقام معظم رهبری را برای خود واجب دانسته اند.

هاشمی نژاد به قرارداد نفتی با شرکت توتال اشاره کرد تصریح کرد: این قرارداد به مدت ۲۰ یا ۲۵ سال بسته شده که افراد متخصص دیدگاههایی دارند که سود متعلق به ما کمتر از ۲۰ درصد است. فرانسه که با سایر کشورهای اروپایی در تحریم علیه کشور ما همراه است و همین چندروز پیش بود که متینگ منافقین  دراین کشور برپا شد اجتماع کردند ودولت فرانسه به آنها فرصت ومجال داد، در همین روزها نیز این قرارداد امضاء شد.

امام جمعه عسلویه با اشاره سخنان رئیس جمهور درجلسه هیات دولت گفت: حرفهای رئیس جمهور تفرقه انگیز است و جای تامل دارد. حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری همیشه تاکید بر عدم دوگانگی در کشور داشتند.

وی بیان کرد: رئیس جمهور باید مراقب مواضع خود باشند، اینکه بگوید اکنون وقت دعوا است، این سخن برازنده یک رئیس جمهور نیست.

هاشمی نژاد خاطر نشان کرد: سخنان ضد ونقیضی این روزها از رئیس جمهور منتخب می شنویم . از یک سو می گویند کابینه فراجناحی و از طرفی ۲۴ میلیون مطرح می کنند و این یعنی دیگران حقی وسهمی درکابینه ندارند.

وی در خصوص تخریب سپاه توسط برخی از افراد گفت: برخی حیات سیاسی خودرا درتخریب نهادهای انقلابی مثل سپاه می دانند. سپاه از متن جامعه برخاسته، در دل مردم است وبرای مردم است.

امام جمعه عسلویه بیان کرد: سپاه از استوانه های نظام است و امروز اگر دشمن می لرزد و عقب نشینی می کند از قدرت بلامنازع سپاه می ترسد.

هاشمی نژاد در ادامه خاطر نشان کرد: اگر بچه های سپاه وبسیج وسایر نیروهای مسلح نبودند باید در خانه ها با داعش می جنگیدیم .

امام جمعه عسلویه با بیان اینکه قصد نشستی با اعضاء منتخب شهر و روستاهای شهرستان کنگان داشتیم، افزود: برخی مانع برگزاری این جلسه و حضور منتخبین شدند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »