به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا، علیرضا نصری شامگاه پنجشنبه در آیین تدفین شهدای گمنام در قشم بیان کرد: عروج رزمندگان دوران دفاع مقدس به دلیل هدف ها و پیام هایی که داشتند با مرگی عادی تفاوت داشت و یکی از مهمترین پیام های شهدا عبور از منیت و خودخواهی هاست که کشور برای طی کردن مسیر توسعه امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارد.
وی افزود: شهدا با اخلاص در عمل، کار برای رضای خدا و چشم پوشی از لذت های دنیوی همه هستی خود را عاشقانه نثار کردند تا هستی این ملت داوم و قوام یافته، امروز با زندگی در کمال آسایش و آرامش قدرتمندانه مسیر پیشرفت را طی کنند.
فرماندار قشم عنوان کرد: مردم نیز به خوبی پیام ایمان به سرچشمه فنا ناپذیر الهی، عشق به میهن، نظام اسلامی و ولایت را با تمام وجود لمس کرده و به برکت خون های پاکی که به ناحق از سوی دشمنان ریخته شد، آنها را الگوی خود قرار داده اند.
او اضافه کرد: ملت ایران به تاسی از حسین ابن علی (ع) در قالب رزمندگان اسلام با پیش رفتن تا سر حد جان و تقدیم آلاله های گلگون کفن در کربلاهای متعدد ایران زمین حماسه آفریده و با خون جوانان خود درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری کردند و پس از سال ها بار دیگر امروز به ندای پیر جماران لبیک گفتند.
نصری همچنین گفت: زن و مرد، پیر و جوان، شیعه و سنی بار دیگر در استقبال از پیکر پاک شهدای گمنام با لبیک به پیام وحدت این شهدا انسجام، همدلی و برادری خود را به نمایش گذاشتند و نشان دادند که شهدا با وجود عروج آسمانی همچنان زنده هستند.
پیکر پاک 2 آلاله گلگون کفن گمنام دوران دفاع مقدس که احتمال می رود در عملیات های فاو- والفجر8 و خیبر- مجنون به خیل شهدا پیوستند، شامگاه امروز در شهرک امام حسن (ع) قشم طی آیینی با حضور مردم و مسوولان تشییع و تدفین شد.
انتشاردهنده: محمد ملاحمزه زاده
8123
