انتقاد مدیر مسئول تجارت جنوب از رکود در هرمزگان

فاطمه رکن الدینی در این یادداشت آورده است : چراغ بسیاری از بنگاه ها و مراکز فعالیت های اقتصادی سوسو میزند و برای ادامه حیات نیازمند سوختی از جنس اراده است و خواستن؛ تا در سال تولید و اشتغال بار دیگر جانی دوباره گیرند.
معضل بیکاری که از دهان به دهان نقل و در مقاطعی مثل انتخابات وعده ای برای جلب رای می شود ناشی از ایست چرخ های اقتصاد استان است.
هرمزگان استانی است که در حوزه اقتصاد میتوان به صورت فصلی به آن تکیه کرد، هر چند بنادر آن همیشه زنده است و کسب و کار و تجارت در آن همواره رونق دارد اما حال مردم این دیار در زمینه معاش خوب نیست و عده ای دولتمردان را عامل این رکود میدانند.
هر چند مردم هرمزگان بار دیگر دولتی را انتخاب کردند که برای شرایط فعلی نتوانسته نسخه ای شفابخش بپیچد اما مسبب این فضا را مدیرانی میدانند که سایه رخوت و سستی از سازمان و دستگاه هایشان گذر نمیکند و همچنان وضعیت مانند قبل در این حوزه ادامه دارد.
شاید هنوز تا روی کارآمدن کابینه جدید دکتر روحانی فرصت باشد اما از آنجا که قرار است همین دولت مستقر سیاستهایش را ادامه دهد، چشم مردم به کابینه آینده نیست بلکه در انتظار تغییر هرچه سریع تر رفتار سیاسی و اجرایی مدیرانی هستند که در این سستی و رخوت نقش داشته و دارند.
امروز دیگر نمی توان منکر دستهای سفید شده گرگ سیاست شد، شنگول ها و منگول های دیروز هم دیگر رودست نمیخورند و میدانند خمیرشان با وردنه سیاستگذاران پهن میشود و کسب رزقشان منوط به دخالت آنان شده است.
بنابراین حرکت جدید و تهویه مناسب سیاسی و مدیریتی میتواند وضعیت موجود را قبل از مرداد در مسیر رونق قرار دهد.
رکود سیاسی حاکم که در چهار سال گذشته با رکود اقتصادی همگام شد حاصل مصلحت سیاستمدارانی بود که شاید مصلحت حفظ کرسی خویش را به بهانه پرهیز از حاشیه سازی و ایجاد فضایی آرام در استان، بر خواست های مردم ترجیح دادند.
غافل از اینکه موج بیکاری دانش آموخته های دانشگاه ها و هزینه های کمرشکن خانواده ها، انفجار هنجارهای اجتماعی را سبب می شود و نتیجه اش بالابودن آمارهای قاچاق و سرقت و… است.
پشت درهای دولت یازدهم هم تیمی برای فرا رسیدن نیمه مرداد لحظه شماری میکنند اما باید این سوال را پرسید که در کوله بار ادعاهایشان چه آچار و ابزاری برای دستیابی به تولید و اشتغال وجود دارد؟!
هر چند مدیران عالی استان در پسا انتخابات شیوه برخوردهای لفظی با مدیران ناکارآمد را آغاز کرده اند اما آیا این رخوت نهادینه شده به همین سادگی قابل اصلاح است.
باید دید کی و چگونه قرار است با تغییرات مدیریتی این رکود سیاسی از بین برود و دوران کسادی پایان پذیرد که البته انتصاب مدیران جدید در هرمزگان هم حکایتی دارد که در این لوح نمی گنجد!
7195/2094
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده:هومن محمدکرمی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »