1200مدرسه تهران در اردوهای طرح یاوران ولایت مشارکت دارند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار ایرنا، سرهنگ یوسفعلی مرادی روز شنبه در آیین بدرقه اولین گروه از دانش آموزان طرح یاوران ولایت (پسران) اظهار کرد: در این اردوهای آموزشی و تربیتی به یکهزار و 200 فرمانده و 6هزار نفر اعضای شورای بسیج دانش آموزی در اردوگاه شهید رجایی رامسر آموزش داده می شود.
وی گفت: دانش آموزان دوره دوم متوسطه در این اردوها آموزش های تربیتی و پرورشی خاصی را می گذرانند تا با شروع سال تحصیلی وظایف خود را پیگیری کنند.
سرهنگ مرادی با بیان اینکه بسیج دانش آموزی وسیع ترین و موثرترین تشکل دانش آموزی است، افزود: این بسیج در 60 هزار واحد آموزشی در سراسر کشور فعال است.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان تهران بزرگ گفت: بسیج دانش آموزی با بسیاری از نوجوانان و جوانان انقلابی، ولایت مدار، با روحیه، مومن و با نشاط در ارتباط بوده و ماموریت های خود را پیگیری می کند.
وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر هویت بخشی و ارزش گذاری به نوجوانان و جوانان و دانش آموزان و سپردن امور اجرایی و عملیاتی به آنان در زمینه توجه به نوجوانان اظهار کرد: سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان تهران بزرگ برای یکهزار و 200 مدرسه اردوهای آموزشی و تربیتی یاوران ولایت را برنامه ریزی کرده است.
سرهنگ مرادی مهمترین وظیفه نظام تعلیم و تربیت و امور تربیتی را تربیت نوجوانان و جوانان برای دفاع از مرزهای دینی، اعتقادی، اجتماعی، آداب و سنن و اندیشه های جامعه دانست.
احمد ذوالقدر جانشین فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ نیز در این آیین، اردوهای طرح ولایت را تجربه ای برای جمع آوری توشه ای برای دانش آموزان دانست و گفت: دانش آموزان در طول سال تحصیلی علوم را فراگرفته و در اردوهای طرح یاوران ولایت مفاهیمی همچون گذشت، فداکاری، نوع دوستی، شبیه شهداشدن و ایثار را تجربه کرده و می آموزند.
وی با اشاره به مطالبه رهبر معظم انقلاب از دانش آموزان مبنی بر اینکه تحصیل، تهذیب و ورزش را در فعالیت های خود مدنظر قرار دهند، افزود: این مطالبات در اردوهای طرح یاوران ولایت محقق می‌شود.
سردار ذوالقدر گفت: چهار روز برای اردوی طرح یاوران ولایت ، زمان طولانی نیست اما در این اردو می توان استقامت و مقاوم شدن را تمرین کرد.

*اهداف اردوهای طرح یاوران ولایت
عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این آیین هدف از برگزاری اردوهای طرح یاوران ولایت را عمل به توصیه های رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه ویژه به نسل نوجوان و جوان و برگزاری برنامه هایی در شان آنان عنوان کرد.
وی، غنی کردن اوقات فراغت دانش آموزان به نحو مطلوب، برگزاری برنامه هایی در راستای بهبود روابط فردی و اجتماعی و ایجاد خودباوری را از دیگر اهداف برگزاری اردوهای طرح یاوران ولایت برشمرد و گفت: دانش آموزان در این اردوها، چگونه زیستن، باهم زیستن و شادزیستن را در فضای ارزش ها و هنجارهای جامعه می آموزند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه تعمیق تربیت دینی یکی از مهمترین محورها در اصل امور تربیتی است، اظهار کرد: هدایت استعدادها در مسیر درست، آشنایی با فرهنگ شهادت، یادگیری استقامت و نه گفتن به آسیب های اجتماعی و افزایش معرفت دینی از دیگر اهداف اردوهای طرح یاوران ولایت است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی انتشاردهنده: موسی فعالیان
تهرام/7245/ 1539

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »