شهدا نماد اطاعت از مقام معظم رهبری هستند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از آمل، سردار محمدتقی شاهچراغی امروز در مراسم دومین سالگرد شهید روح‌الله سلطانی معاونت عملیات لشکر عملیاتی 25 کربلا و یادواره 185 شهید بخش دابودشت آمل با بیان اینکه امروز ایران اسلامی در میدانی است که در جبهه حق و اسلام این نمونه‌ها را در دنیای اسلام و انسانیت معرفی می‌کند اظهار داشت: متاسفانه علی‌رغم حضور پنج ساله‌ بنده در بین مردم مازندران بسیاری از شهدای این استان را درک نکردم اما حداقل شهید روح‌الله سلطانی را به اندازه‌ای می‌شناختم.

وی افزود: یادم هست روزهای نخست تشکیل سپاه استان‌ها که سال دوم حضورم در مازندران بود جلسه‌ای در تهران برگزار شد مبنی بر تشکیل 25 کربلا که این لشکر امروز با گذشته‌ای با افتخار، پرشکوه به اعتبار حضور مردم همچنان پابرجاست.

شاهچراغی با اشاره به اینکه در زمان جنگ نمونه‌های زیادی بر تشکیل لشکرها داشتیم که در پادگان هفت تپه با 25 هزار رزمنده بوده است عنوان کرد: با وجود این نیروها از حضور پیشکسوتان و کسانی که آن سال‌ها نقش مهمی داشتند تقریبا به جهت حضور فیزیکی خبری نیست یا کمرنگ شده‌اند.

وی با اشاره به انتخاب شهید سلطانی به سمت فرماندهی آینده لشکر 25 کربلا مازندران یادآور شد: برای آینده لشکر جلسه‌ای تشکیل شده بود که آینده این لشکر چه پیش‌بینی می‌شود و با اینکه از بیرون وارد استان شدم یک بررسی اجمالی از وضعیت لشکر داشتم به نظرم آمد که دو نفر مناسب دیده و به تهران نیز معرفی شد و شهید سلطانی یکی از آنها بود.

فرمانده سپاه قائم آل محمد(ص) با بیان اینکه شهید جدا از وهله قد و قامتش که زبانزد این منطقه است به لحاظ تاکتیک‌های خاص نظامی سرآمد بود، گفت: باورم بر این بوده که شهید سلطانی یک انسان مومن، پایه‌کار و تمام قد در دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلام ایستاده است.

وی با تاکید بر اینکه شهدا بر زیبایی‌های ظاهری توجهی ندارند و به تعلقات دنیوی اهمیت نمی‌دهند، گفت: متاسفانه امروزه نقش و جایگاه کمرنگ شده به مانند شهدای خان طومان که به مانند یک موجی آمد و رفت و اگر چه ممکن است خیلی کم به آن پرداخته شد البته نه تنها شهدای خان طومان بلکه دیگر شهدا نیز در طول سال خبری از آنها گرفته نشود.

وی ادامه داد: با ورود به زندگی این آدم‌ها بر حسب ظاهر یک بچه کشاورزی بی‌سواد، دانشجو، استاد یا دکتری بوده باشند اما زیاد مهم نیست زیرا در وجود این انسان شریف که به عنوان شهید معرفی شده خدا متجلی شده است و زمانی به یک شهید نگاه می‌کنید انگار همه توصیفاتی که خداوند و ویژگی‌ها برای خودش در وصف شهدا گفته در آنها است.

شاهچراغی شهدا را از جنس عاشور و تصورشان را از علقمه و قتلگاه و عطش شفاف بیان کرد و گفت: هر آنچه که در صحنه عاشورا به ثمر نشسته و تا قیام قیامت انسانیت را هدایت می‌کند در وجود شهدا متجلی شده است منتهی هر کسی یک بعدش چون شهادت، ایثار، خدمت‌گذاری‌اش را می‌گیرد اما شهدا نماد امنیت هستند.

وی عنوان کرد: قضایای ماه رمضان در ورودی مجلس و واقعه آن کمی برخی را تکان داد حالا همین برخی‌ها هم دل‌شان نلرزید و همچنان به یاوه‌گویی‌ها و کنایه‌های ادامه می‌دهند که خیلی مهم نیست برای اینکه بر یک آیه قرآنی مبنی بر آن باور داریم.

شاهچراغی با بیان اینکه از مفسران و علما روایت است که در آن واقعه کربلا سیدالشهدا پرده‌ها و حجاب‌ها را کنار زد و گفتند این بهشت است و یارانش بهشت را دیدند عاشقانه و پاک‌باخته جان باختند شهدای ما نیز بر این جلوه‌ها به راه سیدالشهدا گام گذاشتند، افزود: شهدا نماد اطاعت از رهبری هستند، رهبری که امروزه مظهر دین و نماد اسلام ناب محمدی است.

وی با اشاره به شلیک موشک ایران به دیرالزور مقر داعشی‌ها در سوریه یادآور شد: در اخبارش مبنی به شلیک موشک‌ها مشاهده کردید و این حمله سری و محرمان نیست اگر چه قبل از این عملیات در برخی از استان‌ها برای تست این موشک‌ها شلیک داشتیم، مقام معظم رهبری معتقد بودند که موشک‌ها نقطه زن داشته باشد تا درست به هدف بخورد.

فرمانده سپاه قائم آل محمد(ص) اضافه کرد: در این عملیات اما مقام معظم رهبری تاکید بر این داشتند اگر در جایی قرار شلیک کنید این خط‌ها به یک متر هم نرسد که به مردم و غیرنظامی‌ها شلیک شود وقتی یک رهبری الهی نگاهش این است و وقتی امدادهای غیبی به این مسایل برمی‌گردد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »