تشریح سفر کمیسیون فرهنگی مجلس به هرمزگان

فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا افزود: بنا به پیشنهاد بنده و پیگیری نماینده شرق هرمزگان اولین سفر هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس به استان هرمزگان انجام شد و در این سفر ١٠ نفر از نمایندگان از جمله رئیس و نائب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و دیگر اعضا حضور داشتند.

وی تصریح کرد: طی این سفر در جلسه شورای اداری استان هرمزگان حضور پیدا کردیم و جلسه بسیار خوبی را با مسئولان اجرایی این استان برگزار کردیم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس خاطر نشان کرد: همچنین طی بازدید میدانی در سطح شهر بندرعباس با مشکلات موجود در حوزه های مختلف و روند اجرایی پروژه های فرهنگی و مذهبی از جمله مصلی بندرعباس آشنا شدیم.

ذوالقدر گفت: طی سفر به هرمزگان بازدید هایی نیر از شرق استان و شهرستان های میناب، سیریک، جاسک و رودان داشتیم و در جلسات مدیران اجرایی شرکت کردیم و مشکلات حوزه فرهنگی و هنری این شهرستان ها نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه؛ همچنین با توجه به پیشنهاد و تاکید بنده اعضای هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس با سفر زمینی به شهرستان جاسک از وضعیت جاده های شرق استان نیز بازدید کردند، افزود: طی این بازدید از جاده میناب – جاسک که وضعیت مناسبی از نظر زیرساخت‌ها و همچنین عدم ایمنی جاده با توجه به وجود شترهای سرگردان در مسیر ندارد را مشاهده کردیم که این مشکلات نیز از طریق نماینده شرق هرمزگان در مجلس در حال پیگیری است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: در شهرستان جاسک نیز جلسه بسیار خوبی را با مدیران اجرایی ابن شهرستان برگزار کردیم و مشکلات موجود بررسی شد و عمده مشکلات در حوزه های میراث فرهنگی، ورزشی، بهداشت و فرهنگ و ارشاد بود که با توجه به حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این سفر مشکلات حوزه فرهنگ و ارشاد به طور ویژه بررسی شد و بودجه ویژه ای به شهرستان های شرق استان نیز اختصاص پیدا کرد.

ذوالقدر خاطر نشان کرد: طی پیگیری‌های هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس و نماینده شرق هرمزگان مبلغ قابل توجهی بودجه فرهنگی و هنری که شامل سه میلیارد و چهارصد میلیون ریال است به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اختصاص پیدا کرد که تاکنون دو میلیارد و ٢٠٠ میلیون ریال تخصیص داده شده و یک میلیارد و ٢٠٠ میلیون ریال دیگر نیز در نزدیکترین فرصت به حساب این اداره کل واریز خواهد شد.

وی تصریح کرد: این اعتبارات برای اجرای فعالیت های فرهنگی و مذهبی در شهرستان های جاسک، میناب، رودان، سیریک و بشاگرد می باشد که امیدواریم با توجه به وجود مشکلات موجود در این مناطق و نظارت نمایندگان مجلس و اختصاص بودجه لازم و همچنین دوراندیشی مسوولان پرتلاش هرمزگان شاهد رفع مشکلات فرهنگی، هنری و مذهبی شرق استان باشیم.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »