8 گروهک تروریستی علیه ایران درحال فعالیت هستند/ با تمام وجود آماده مقابله با هرگونه تجاوز هستیم/ درصورت نیاز پرتاپ‌ موشک‌ها را ادامه می‌دهیم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از مشرق، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی عصر امروز در مراسم هفتمین روز شهادت مدافع امنیت، سرباز گمنام امام زمان (عج)، بسیجی شهید “حسن عشوری” در مسجد روستای ماچیان شهرستان رودسر اظهار داشت: پایبندی به ارزش‌ها و مبانی انقلاب و اسلام معیار انقلابی بودن است.

 فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌ الانبیا ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند “من انقلابی هستم نه دیپلمات” ابراز داشت: نیروهای نظامی گوش به فرمان مقام معظم رهبری بوده و در اطاعت از اوامر ایشان جانفشانی می‌کنند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بارها در مورد اقتصاد مقاومتی تاکید داشته‌اند اعلام داشت: بهتر است همگان گوش‌های خود را خوب باز کنند تا اوامر ایشان را متوجه شوند زیرا تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی، عمل به دستورات ایشان است.

وی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در ارتباط با زنده نگه داشتن فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه اذعان داشت: امروز بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی زنده نگهداشتن فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه است.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقتدار امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ابراز داشت: این اقتدار ثمره خون پاک شهدا و جانفشانی ایثارگران است. 

اسماعیلی، وحشت دشمنان را نشأت گرفته از اقتدار علمی و دانش هسته‌ای کشورمان خواند و خاطرنشان کرد: بی‌تردید این اقتدار علمی و نظامی ثمره دوران هشت سال دفاع مقدس است. 

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء گفت: امروز در کنار همه دشمنی استکبار، 8 گروهک تروریستی شبانه روز علیه جمهوری اسلامی ایران در حال فعالیت برای ایجاد ناامنی و براندازی هستند که هر کدامشان از سه قاره پشتیبانی می‌شوند.

وی گفت: امروز اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران در آسمان کشورمان به جایی رسیده که یک صدر اعظم یا رئیس جمهور و یا هرکس دیگری از کشوری بخواهد از روی آسمان کشورمان بدون اجازه رد شود جلوی او را می‌گیریم تا مجبور شود ساعت‌ها برای اجازه تردد در آسمان کشور همسایه معطل بماند. 

اسماعیلی خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی ایران اعلام داشت: ما سربازان ولایتیم و گوش به فرمان ایشان در زمین، آسمان و دریا با تمام وجود آماده مقابله با هرگونه تجاوز هستیم و متجاوزان را اسیر نمی‌کنیم بلکه خواهیم کشت. 

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء ارتش با اشاره به اظهارات آمریکایی‌ها افزود: یادتان بیاید دست سربازانتان را در قایق‌های خودتان بستیم و اگر لازم باشد دوباره مانند گذشته هواپیمای آر کیو 170 شما را می‌نشانیم. 

وی اظهار داشت: دشمنان که خیال واهی تعرض از هر راهی شامل آسمان، زمین و دریا را در سر دارند بدانند آمدنشان دست خودشان است اما یقین بدانند برگشتشان دست خودشان نیست و هرکسی تجاوز کند باید کشته شود.

اسماعیلی بیان داشت: آن‌ها مخالف افزایش توان نظامی ما هستند ولی بدانید زمان بزن در رو تمام شده و نمونه آن را در پرتاپ موشک‌ها دیدید و آگاه باشید در صورت نیاز، این پرتاپ‌ها را ادامه می‌دهیم. 

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء با اشاره به اینکه امروز نفس کشیدن دشمنان را رصد می‌کنیم گفت: امروز سپاه و ارتش دست در دست هم با همدیگر در مقابل شما ایستاده‌اند و اگر موشکی به‌سوی جمهوری اسلامی شلیک شد، موشک را در هوا منهدم و بر سر خودتان فرود می‌آوریم. 

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها، هم خودشان تروریست هستند و هم از تروریست‌های تکفیری و داعشی حمایت می‌کنند افزود: امروز مگسی مثل داعش برای ما عددی نیست ولی چون دارند با نام اسلام به اسلام ضربه می‌زنند با آنها مقابله می‌کنیم. 

اسماعیلی با اشاره به تدوین سند 2030 و پذیرش آن اظهار داشت: برخی‌ها می‌گویند این سند التزام آور نیست اما مقام معظم رهبری فرمودند اینها سطحی نگری است؛ پس چرا برخی‌ها بر اجرای این سند اصرار دارند؟  

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء اعلام داشت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر زنده نگه داشتن فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه، باید به‌جای سند 2030، سندی از رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران تدوین شود.

وی اقتصاد مقاومتی را از دیگر فرامین مهم مقام معظم رهبری خواند و گفت: ما در کشور، بهترین برنج، چای و مرکبات را داریم ولی متأسفانه همه این‌ها وارد می‌شود؛ با این شرایط چطور می‌شود به کشاورزی کمک کرده و اقتصاد مقاومتی را محقق کرد؟

اسماعیلی با اشاره به جنگ نرم دشمنان در کشور بیان کرد: در هشت سال دفاع مقدس، دشمن در خاکریز روبه‌رو مقابل ما ایستاد ولی امروز خاکریز دشمن ماهواره‌ها و گوشی‌های پیشرفته تلفن همراه است که مسئولان برای مقابله با این جنگ باید چاره‌ای بیاندیشند.

وی شهید حسن عشوری را شهید مقابله با توطئه دشمنان اسلام و نظام خواند و افزود: شهید عشوری زمان انقلاب را ندید و شهدای دوران دفاع مقدس را لمس نکرد ولی با تربیت صحیح اسلامی و با تأسی از خون شهدا در راه دفاع از امنیت کشور به شهادت رسید.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »