15 خانواده شهید ایرباس در بستک تجلیل شدند

هرمزبان:به مناسبت12 تیرماه گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایرباس ، درمراسمی از 15 خانواده شهید ایرباس ، با حضور فرماندار بستک و جمعی از مسوولان شهرستان تجلیل شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،فرمانداربستک شنبه دراین مراسم گفت: پرواز مسافربری شماره 655 شرکت هواپیمایی ایران ایر از بندرعباس به مقصد دبی در 12 تیر 1367 در حرکت بود که با شلیک موشک هدایت شونده از ناو یو اس اس وینسنس متعلق به نیروی دریایی ایالت متحده امریکا بر فراز خلیج فارس سرنگون شد و تمامی 290 سرنشین آن، جان باختند.
میرمرسل ایزدی پور افزود: حمله ی ناوگان امریکایی به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگترین جنایات تاریخ قلمداد می شود.
وی بیان داشت: فرهنگ شهادت ، فرهنگ عزت و ولایتمداری است و اعتلا و عزت جامعه در گرو تکریم شهدا است.
فرماندار بستک ابراز امیدواری کرد با خدمت به مردم و خانواده معظم شهدا ، ضمن ادامه راه شهدای سرافراز ایران اسلامی به ویژه شهدای شهرستان بستک ، به سمت شکوفایی و توسعه روزافزون حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه کم کاری هیچ دستگاهی در خدمت رسانی به خانواده شهدا پذیرفتنی نیست ، افزود: دیدار با خانواده های معظم شهدا سبب می شود توان مضاعفی جهت خدمت رسانی به مردم که ولی نعمتان ما هستند به دست آوریم.
12 تیرماه سال 1367 حمله ددمنشانه ناوگان آمریکای جنایتکار به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران است که در این حادثه 290 مسافر بی گناه جان خود را از دست دادند.
شهرستان بستک با 50 هزار نفر جمعیت در 220 کیلومتری غرب بندرعباس مرکزاستان هرمزگان قرار دارد./ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »