نادر طالب زاده: جشنواره «عمار» مصداقی از «آتش به اختیار» است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از مشرق، نادر طالب زاده درباره فرمان «آتش به اختیار» مقام معظم رهبری گفت: بسیاری از ما در گذشته متوجه موضوعی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند، بودیم که نهادهایی به علت ازدحام کار یا  تخصص نداشتن کار خودشان را انجام نمی‌دهند. لذا جدا از کارهای صداوسیما، وزارت ارشاد و وزارت امور خارجه، ما کارمان را در زمینه پیشبرد دیپلماسی عمومی انجام می‌دهیم. مثلاً من بیش از 100 کارشناس خارجی در برنامه راز آوردم که این کار به نوعی ترکیب کردن کارهای سه نهاد کشور یعنی وزارت فرهنگ، وزارت خارجه و صداوسیما است. این کار انجام دادیم بدون اینکه از جایی سفارش گرفته باشیم.

طالب زاده همچنین گفت: به نظرم دولت و رسانه در این زمینه مقداری کُند است و باید کمکش کرد. لذا آتش به اختیار یعنی همه چیز، ما مدتهاست که در این زمینه گام برداشته‌ایم و به وسیله جشنواره عمار توانستیم جمع متکثری از جوانان را در زمینه‌های مختلف تربیت کرده‌ایم. در برخی از موارد نهادها به جای همراهی جلوی یک جریان می‌ایستد، مثلاً وزارت امور خارجه در ابتدا با افق نو مخالف بود و جلوی برگزاری آن را گرفت.

وی در پاسخ به این سؤال که به نظر شما چه ضرورت‌هایی در جامعه وجود داشته است که مقام معظم رهبری در این برهه زمانی«آتش به اختیار» را به کار برده‌اند، اظهار کرد: خطاب مقام معظم رهبری با جوانان بوده است و جوانان پویا هستند و شور دارند، سبک بال و انقلابی هستند.

«آتش به اختیار» یعنی جوانان اگر می‌ببیند که در جایی کاری درست انجام نمی‌شود خود دست به کار شوند و آن کار را به صورت احسنت انجام دهد، منتظر نباشند که کسی به او دستور دهد.

طالب زاده درباره دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری در یک دهه اخیر، تصریح کرد: یکی از مسائل هوشیاری نسبت به ایجاد تمدن اسلامی جدید است، این سرفصلی است که در قسمت قبلی برنامه‌ تلویزیونی که داشتیم از منظر چند کارشناس بررسی کردیم. به نظرم دغدغه‌های یک دهه اخیر مقام معظم رهبری این بوده است که ما ببین کارشناسان غربی امروز درباره جهان اسلام چه می‌گویند، ما باید تلاش کنیم که مردم را به روز کنیم. صحبتهای مقام معظم رهبری ابعاد گسترده‌تری را در بر می‌گیرد که باید افرادی به تحلیل و تبیین  آن بپردازند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »