برنامه های بزرگداشت واقعه 12 تیر باشکوه تر از گذشته برگزار شود

جاسم جادری یکشنبه شب درسومین نشست شورای هماهنگی دفاع مقدس استان هرمزگان افزود: بایستی درسالروز این حادثه ، جنایت آمریکا در حمله به هواپیمای مسافربری ایران در ابعاد بین المللی بیشتر انعکاس یابد.
وی ادامه داد: مراسم گلباران محل شهادت مسافران هواپیمای ایرباس ایران صبح روز 12 تیر در آب های خلیج فارس و یادواره شهدای این واقعه نیز بعد از ظهر همان روز در بندرعباس برگزارمی شود.
استاندارهرمزگان اظهارداشت:برای پوشش خبری علاوه بر خبرنگاران ایرانی از خبرنگاران رسانه های بین المللی هم دعوت می شوند تا درسطح ملی وجهانی ابعاد این مراسم منعکس شود.
جادری اضافه کرد: پیش بینی شده جمعی از خانواده های شهدای حادثه 12 تیر بویژه از استان هرمزگان با مقام معظم رهبری دیدار داشته باشند.
وی این کمیته های این برنامه را آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس، کمیته هنری، نمایشی و ادبیات دفاع مقدس، کمیته فرهنگی، اجتماعی و رسانه ای دفاع مقدس، کمیته مراکز فرهنگی و یادمان های دفاع مقدس، کمیته راهیان نور، کمیته امور پیشکسوتان و تشکل های مردم نهاد دفاع مقدس و کمیته زنان و دفاع مقدس یاد کرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان هم گفت:ظرف یکسال گذشته تشییع و تدفین پیکر 34 شهید گمنام در هفت نقطه استان صورت گرفته و
150 تقاضاهم در دست بررسی است.
سردار حمید سرخیلی افزود: درحال حاضر 49 نقطه استان هرمزگان پیکر 148 شهید گمنام دفن شده و 20 یادمان شهدای گمنام نیز در استان به بهره برداری رسیده است.
وی تدوین 200دانشنامه دفاع مقدس در هرمزگان ،اعزام 12 هزار نفر به راهیان نور دریایی و سرکشی از 700 خانواده شهید در استان نیز از دیگر اقدام این بنیاد یاد کرد وافزود:پارسال یک هزارو 660 سند دفاع مقدس از ادارات و سازمان ها در هرمزگان جمع آوری و درس آشنایی با دفاع مقدس در 11 واحد دانشگاهی در هرمزگان ارائه شد.
وی برنامه های سالروز 12تیرماه را برگزاری یادواره شهدای 12 تیر، گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در آب های خلیج فارس، تبلیغات محیطی، برپایی نمایشگاه پرواز، تولید مستند برای پخش از صدا و سیما و حضور سخنرانان در محلات برای تبیین ابعاد این واقعه عنوان کرد.
در 12 تیرماه 67 ناو وینسنس آمریکا مستقر درخلیج فارس دریک حمله ناجوانمردانه با شکلیک دو فروند موشک پیشرفته به هواپیمای جمهوری اسلامی 290مسافر بیگناه پرواز 655 هواپیمای جمهوری اسلامی ایران را به شهادت رساند.
6048
انتشار دهنده : خلیل تنیده

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »