ثبت 22 زلزله بیش از 3 ریشتر در 9 استان کشور/زلزله 2 ریشتری در شهر ری

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا، بررسی زلزله‌های هفته گذشته نشان می‌دهد که 21 زلزله با بزرگای 3، 3.1، 3.2، 3.3، 3.4، 3.5، 3.6، 3.7، 3.8، 3.9، 4 و 4.1 ریشتر در استان‌های بوشهر، تهران، فارس، خراسان رضوی، کرمان، قزوین، هرمزگان، آذربایجان غربی و خوزستان رخ داده است.

در تهران نیز زلزله‌های کوچکی رخ داده است و زلزله 2 ریشتری در شهر ری و 3 ریشتری در فیروزکوه نیز به ثبت رسیده است. 

شنبه 13 خرداد

زمین‌لرزه شبانکاره استان بوشهر با بزرگای 3.6 ریشتر اولین زلزله مهم ثبت شده در این روز است. این زلزله در عمق 11 کیلومتری و در 5 کیلومتری شبانکاره، 10 کیلومتری آب پخش و 10 کیلومتری سعدآباد استان بوشهر رخ داده است.

ترکمچای آذربایجان شرقی زلزله 2.2، سربیشه استان خراسان جنوبی زلزله 2.1، رباط پشت بادام زلزله 2.9، بهاباد یزد زلزله 2.1، بافق یزد زلزله 2.5، کازرون استان فارس زلزله 2.5، گهرو استان چهارمحال و بختیاری زلزله 2.1 و مهربان استان آذربایجان شرقی زلزله 2.2 ریشتری را تجربه کرده‌اند.

سفیدسنگ نیز با زلزله‌ای به بزرگای 3 ریشتر لرزید؛ این زلزله در عمق 11 کیلومتری و در 36 کیلومتری سفیدسنگ، 37 کیلومتری مزدآوند و 47 کیلومتری نصرآباد خراسان رضوی گزارش شده است.

دو زلزله بزرگ 3.2 و 3.8 ریشتری کازرون استان فارس از دیگر زلزله‌های مهم روز 13 خرداده بوده است که به ترتیب در اعماق 12 و 11 کیلومتری رخ داده است. کانون زلزله 3.2 ریشتری در 11 کیلومتری کازرون،20  کیلومتری کنارتخته و 21 کیلومتری نودان استان فارس و کانون زلزله 3.8 ریشتری کازرون در 17 کیلومتری کازرون،19 کیلومتری کنارتخته و 20 کیلومتری خشت استان فارس بوده است.

زلزله مهم روز 13 خرداد در فهرج استان کرمان با بزرگای 3.4 ریشتر به ثبت رسیده است. این زلزله که در عمق 10 کیلومتری بوده، در 31 کیلومتری فهرج، 41 کیلومتری نرماشیر و 54 کیلومتری نظام‌شهر استان کرمان بوده است.

علاوه بر آن حسینیه استان خوزستان با زلزله 2.7، سربیشه استان خراسان جنوبی با زلزله 2.3 و خانوک استان کرمان با زلزله 2.1 ریشتری لرزیدند.

یکشنبه 14 خرداد

دو زلزله‌ حسینیه خوزستان با بزرگای 2.9 و 2.4، حویق استان گیلان با بزرگای 2.1 و سفیدسنگ با بزرگای 2.1 از اولین زلزله‌های بیشتر از  2 ریشتر روز 14 خرداد به شمار می‌روند.

زلزله‌ای نیز در فیروزکوه استان تهران با بزرگای 1.6 ریشتر و در عمق 6 کیلومتری رخ داده که کانون آن در 9 کیلومتری فیروزکوه و 29 کیلومتری ارجمند استان تهران و 43 کیلومتری آلاشت استان مازندران بوده است.

در حویق استان گیلان زلزله 2.1 و در سفیدسنگ زلزله 2.4 ریشتری گزارش شده است.

زلزله بزرگ دیگری در نصرآباد خراسان رضوی با بزرگای 3.5 در عمق 14 کیلومتری رخ داده که کانون این زلزله در 30 کیلومتری نصرآباد، 34 کیلومتری سفید سنگ و 48 کیلومتری قلندرآباد استان خراسان رضوی رخ داده است.

دوشنبه 15 خرداد

در خاکعلی استان قزوین زلزله 3.2 ریشتری به ثبت رسید. این زلزله که در عمق 12 کیلومتری بوده است، در 17 کیلومتری خاکعلی، 25 کیلومتری الوند و 25 کیلومتری بوئین زهرای استان قزوین رخ داده است.

در این منطقه همچنین در ساعت 11 و 36 دقیقه زلزله دیگری با بزرگای 2 ریشتر رخ داد.

در مزدآوند خراسان رضوی زلزله 2، نورآباد استان فارس زلزله 2.5، شول آباد استان لرستان زلزله 2.3، بافق یزد زلزله 2.2، سلماس استان آذربایجام غربی زلزله 2.5 و سفیدسنگ نیز زلزله 2.1 ریشتری به ثبت رسیده است.

زلزله سیرچ استان کرمان با بزرگای 3.3 ریشتر در عمق 10 کیلومتری از دیگر زلزله‌های بزرگ این روز بوده است. کانون آن در 20 کیلومتری سیرچ، 24 کیلومتری ماهان و 28 کیلومتری محی آباد استان کرمان بود.

قلعه گنج استان کرمان نیز زلزله 3.7 ریشتری را تجربه کرده است. کانون این زلزله که در عمق 6 کیلومتری رخ داده، در 4 کیلومتری قلعه کنج، 39 کیلومتری منوجام و 40 کیلومتری نودژ استان کرمان بوده است.

سه شنبه 16 خرداد

علاوه بر زمین‌لرزه 2.6 ریشتری در شهرستان شنبه استان بوشهر، در خورموج این استان نیز زلزله‌ای با بزرگای 3.1 ریشتر رخ داد که در 14 کیلومتری خورموج، 24 کیلومتری کاکی و 37 کیلومتری شنبه استان بوشهر بوده است.

کونانی استان لرستان با زلزله 2.4، گیان استان همدان با زلزله 2.2 و سیس استان آذربایجان شرقی با زلزله 2 لرزیدند. 

در حسینیه استان خوزستان نیز زلزله 3.2 ریشتری رخ داد که عمق آن در 8 کیلومتری و کانون آن در 22 کیلومتری حسینیه، 33 کیلومتری اندیمشک و 41 کیلومتری دزفول استان خوزستان گزارش شده است.

زلزله قطور استان آذربایجان غربی با بزرگای 3 ریشتر از دیگر زلزله‌های بزرگ این روز به شمار می‌رود. کانون این زلزله که در عمق 10 کیلومتری بوده در 25 کیلومتری قطور، 27 کیلومتری زرآباد و 45 کیلومتری سیه چشمه استان آذربایجان غربی بوده است.

در بنارویه استان فارس نیز زمین‌لرزه دیگری با بزرگای 3.2 ریشتر رخ داد. کانون آن در 15 کیلومتری بنارویه، 24 کیلومتری اوز و 32 کیلومتری جویم استان فارس و در عمق 12 کیلومتری بوده است.

علاوه بر آن در سفیدسنگ استان خراسان رضوی زلزله 2.1، مزدآوند استان خراسان رضوی زلزله 2.8، مورموری استان ایلام زلزله 2.9، صالح آباد استان خراسان رضوی زلزله 2.2، سیرچ استان کرمان زلزله 2.2 و بافق استان یزد زلزله 2 ریشتری رخ داده است.

در نصرآباد استان خراسان رضوی نیز زلزله 3.5 ریشتری در عمق 7 کیلومتری رخ داده است. کانون آن در 42 کیلومتری نصرآباد، 42 کیلومتری سفید سنگ و 46 کیلومتری مزدآوند استان خراسان رضوی گزارش شده است.

چهارشنبه 17 خرداد

مهمترین رخداد لرزه‌ای روز 17 خرداد زلزله ریوش استان خراسان رضوی است که با بزرگای 4.1 ریشتر به ثبت رسید. این زلزله در عمق 20 کیلومتری و در 17 کیلومتری ریوش، 36 کیلومتری خلیل آباد و 39 کیلومتری کاشمر استان خراسان رضوی رخ داده است.

علاوه بر آن زلزله 3 ریشتری منطقه مزدآوند استان خراسان رضوی را لرزاند. عمق این زلزله در 10 کیلومتری زمین بوده است.

زلزله 2.3 ریشتری استان خوزستان، 2.6 ریشتری جبالبارز استان کرمان، 2.7 ریشتری زرآباد استان آذربایجان غربی، 2.4 ریشتری صالح آباد استان ایلام، 2 ریشتری پیربکران و 2 ریشتری تیران استان اصفهان و 2 ریشتری مزدآوند استان خراسان رضوی از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این روز بوده است.

در دهرم استان فارس نیز زلزله‌ای با بزرگای 3.4 ریشتری در عمق 26 کیلومتری رخ داد. کانون این زلزله در 7 کیلومتری دهرم استان فارس و 39 کیلومتری ریز و 50 کیلومتری جم استان بوشهر بوده است.

در سنگان استان خراسان رضوی زلزله 2.2، چرام کهگیلویه و بویراحمد زلزله 2.2، گرمسار استان سمنان زلزله 2.8، پاوه استان کرمانشاه زلزله 2.3 و گلبافت استان کرمان زلزله 2.5 ریشتری از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این روز بوده است.

در بومهن استان تهران نیز زلزله 1.9 ریشتری گزارش شده است که این زلزله در عمق 10 کیلومتری و در 12 کیلومتری بومهن، 13 کیلومتری رودهن و 14 کیلومتری پردیس استان تهران رخ داده است.

پنج شنبه 18 خرداد

روز 18 خرداد با زلزله حسینیه استان خوزستان با بزرگای 3 ریشتر آغاز شد. این زلزله در عمق 10 کیلومتری و در 18 کیلومتری حسینیه، 35 کیلومتری اندیمشک و 43 کیلومتری دزفول استان خوزستان به ثبت رسیده است.

جندق استان اصفهان زلزله 2.1، کوهدشت استان لرستان زلزله 2.2، فریدون شهر استان اصفهان زلزله 2 و نورآباد استان فارس نیز زلزله 2.6 ریشتری را در این روز تجربه کرده‌اند.

زلزله 3.4 ریشتری رویدر استان هرمزگان از دیگر رخدادهای لرزه‌ای مهم این روز به شمار می‌رود. این زلزله در عمق 10 کیلومتری و در 33 کیلومتری رویدر استان هرمزگان و 34 کیلومتری درز و 66 کیلومتری مزایجان استان فارس رخ داده است.

در ری تهران نیز زلزله‌ای با بزرگای 2 ریشتر در عمق 10 کیلومتری رخ داده است. کانون این زلزله در 9 کیلومتری ری، 11 کیلومتری تهران و 17 کیلومتری تجریش بوده است.

در آوج استان قزوین نیز زلزله‌ای با بزرگای 4.1 ریشتر رخ داد. عمق این زلزله در 19 کیلومتری و کانون آن در 28 کیلومتری آوج، 30 کیلومتری دمق و 31 کیلومتری آبگرم استان قزوین بوده است.

دو برجی استان فارس با زلزله ٢.٩، حسینیه استان خوزستان با زلزله ٢.٤ و رازقان استان مرکزی با زلزله ٢.٣ ریشتر لرزیدند.

جمعه ١٩ خرداد

زلزله‌های ٢.١ ریشتری چلگرد استان چهارمحال و بختیاری و ٢.١ ریشتری صالح‌آباد استان خراسان رضوی از جمله رخدادهای روز جمعه ١٩ خرداد بوده است.

در رویدر استان هرمزگان نیز زلزله ٣.٨ ریشتر در عمق ٥ کیلومتری رخ داد، کانون این زلزله در ١٥ کیلومتری رویدر، ٣٠ کیلومتری درز استان فارس و ٤٧ کیلومتری فین استان هرمزگان بوده است. همچنین بار دیگر زلزله 3.3 ریشتری این منطقه را به لرزه درآورده است.

وقوع زلزله 3.9 ریشتری در جزیره هندورابی استان هرمزگان در عمق 21 کیلومتری زمین از دیگر رخدادهای روز جمعه محسوب می‌شود.

در فیروزکوه استان تهران نیز زلزله‌ای با بزرگای 3 ریشتر رخ داد. عمق این زلزله در 10 کیلومتری و کانون آن در 3 کیلومتری فیروزکوه و 27 کیلومتری ارجمند در استان تهران و 37 کیلومتری آلاشت در استان مازندران بوده است.

در این روز، زلزله 3.4 ریشتری درز فارس نیز در عمق 5 کیلومتری زمین رخ داد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »