حادثه تروریستی تهران اهمیت شهدای مدافع حرم را چند برابر کرد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی دری در خطبه های نماز جمعه این هفته جزیره هرمز ضمن اعلام انزجار و محکوم کردن حرکت شوم تروریستی در حرم امام (ره) و مجلس بیان داشت: سرنخ این حرکت تروریستی در دست مثلث شوم غربی ، عبری و عربی است که سردمدار آن آمریکا و اسرائیل و سعودی با هدایتهای انگلیس است.

امام جمعه هرمز اظهارداشت: دشمنان با این گونه اقدامات بزدلانه خود به دنبال ناامن کردن کشور هستند که مردم و مسئولان باید هوشیار و بیدار باشند.

حجت السلام دری با اشاره به گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی و ۱۷ هزار شهیدی که در دهه ۶۰ تقدیم انقلاب شد، گفت: اگر به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی، عده ای تروریست ترقه بازی می کنند نباید آرامش ما را تحت تاثیر قرار دهد.

امام جمعه هرمز بیان داشت :.طراحان و عاملان این حادثه هم برای کار تبلیغاتی خود و هم خدشه دار کردن امنیت، دست به چنین حرکت احمقانه ای زدند و غافل از این هستند که نه تنها نمی توانند در اراده این ملت خللی ایجاد کنند بلکه وحدت و انسجام مردم ما در این گونه حادثه ها بیشتر می کند.

دری عنوان کرد: این حادثه نشان از درماندگی و ضعف گروههای تکفیری است که در سوریه و عراق در حال عقب نشینی و از دست دادن پایگاه های خود هستند.

 امام جمعه هرمز یادآور شد: وقوع این حادثه تروریستی موقعیت، ارزش و اهمیت شهدای مدافع حرم را برای همگان آشکار کرد زیرا اگر جریان مقاومت در سرزمین های اسلامی مقابل گروههای تکفیری و داعش ایستادگی نمی کرد، امروز باید در مرزها و داخل کشور با تروریست ها مقابله می شد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در حرم مطهر امام خمینی (ره) بر توجه به اصول و مبانی خط امام راحل و جلوگیری از انحراف، توجه به استقلال اقتصادی، تولید، اشتغال و مصرف کالاهای داخلی و جلوگیری از واردات کالاهای خارجی و قاچاق و توجه به استقلال سیاسی تاکید کرد.

وی همچنین بر بهره گیری بیشتر از ماه رمضان و شب های قدر و کمک های مردمی در هفته اکرام و اطعام تاکید کرد و گفت: براساس نقل امام صادق (ع)، امام حسن مجتبی زاهدترین و با فضیلت ترین مردم زمان خویش بود و ۲ بار تمام اموال و سه بار هم نیمی از اموال خود را برای مستمندان هزینه کرد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »