حجت الاسلام و المسلمین اکبری در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از بازگشت بیش از ۳۵۰ هزار متر مربع از اراضی ملی و منابع طبیعی به بیت المال از ابتدای سال ۹۶ خبر داد و گفت: ارزش ریالی اراضی اعاده شده بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان است.
وی با اشاره به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ات ارسال شده به شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان هرمزگان مبنی بر تشدید روند ساخت و سازها درغرب بندرعباس و نوار ساحلی این شهرستان، ضمن تأکید بر لزوم رسیدگی به موقع به موضوع خاطر نشان کرد: در صورت احراز هر نوع تخلف؛ نسبت به تخریب مستحدثات غیرمجاز از حدفاصل سه راه جهانبار تا اسکله شهید حقانی اقدام خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین تهیه نقشه حد نگار (کاداستر)، تثبیت مالکیت و اخذ سند رسمی، تعیین محدوده حریم شهرها، تکمیل طرح کمربند سبز و همچنین برخورد قاطع از سوی پلیس پیشگیری با ساخت و سازهای غیرمجاز را از ضروریات حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان هرمزگان عنوان کرد.

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













