کشور نیازمند کار است؛ معضل بیکاری غوغا می‌کند/ ریخت و پاش کردن قدغن

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی‌گلپایگانی صبح امروز در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی که به منظور معارفه نماینده جدید ولی فقیه در آذربایجان شرقی در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه سال گذشته در سالگرد سفر مقام معظم رهبری به آذربایجان شرقی به تبریز سفر کرده بودم اظهار داشت: یاد و خاطره استقبال پرشور مردم از مقام معظم رهبری هم همیشه در یادها هست که این محبت و ارادت و این عشق الهی است.

وی با تاکید بر اینکه برای هیچ یک از رهبران دنیا اصلاً چنین چیزی نه اتفاق افتاده و نه می‌افتد، افزود: برخی رهبران وقتی به جایی می‌روند مردم با گوجه فرنگی استقبال می‌کنند! یاد دارم وقتی آقا به گیلان رفتند وقتی ماشینشان رد می‌شد، جوانی را دیدم با ظاهری خاص که به ماشین ایشان بوسه می‌زد که تعجب می‌کردیم ولی این عشق الهی است.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه بسیاری از جوانان می‌گویند که آیا می‌شود روزی خدمت آقا برسیم و انگشتر و چفیه آقا را طلب می‌کنند، گفت: سال‌هاست با تراکم تقاضا برای دیدار با رهبری مواجه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه همین عشق و علاقه به نظام و رهبری است که این نظام را سرپا نگه داشته است، ابراز داشت: نقش بارز ایشان در برگزاری انتخابات پرافتخار برای دوست و دشمن که به خون ما تشنه‌اند، زبانزد است.

‌محمدی‌گلپایگانی با اشاره به اینکه ‌در انتخابات برخی مردم ضمن حضور در صف‌ها اما وقت قانونی تمام شد و نتوانستند رأی دهند، گفت: چه شد مردم چنین حرکتی کردند؟ پیام رهبری راهگشا بود و مردم به پیام ایشان لبیک گفتند، با وجود گذشت 38 سال از انقلاب، مردم این‌چنین عشق و علاقه نشان دادند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند ‌هر کسی در این انتخابات برنده شود، ملت پیروز می‌شود، تصریح کرد: ما این پرچم پیروزی را در دنیا بلند می‌کنیم که دموکراسی‌ترین کشور دنیا، ایران است.

وی در ادامه با بیان اینکه این انتخابات بدون هیچ مشکلی برگزار شد، خاطر نشان کرد: امروز وقت کار و تلاش است و نباید لحظه‌ای را هدر داد، کشور نیازمند کار است، معضل بیکاری غوغا می‌کند بنابراین ریخت و پاش کردن قدغن و بیهوده مصرف کردن قدغن و باید کشور را سالم تحویل نسل بعد داد.

‌محمدی‌گلپایگانی در پایان با اشاره به اینکه رفتن آیت الله شبستری به تقاضای خودشان بود، آن هم نه یک بار و نه دوبار بلکه هر باری که به دیدار رهبری می‌رفتند ابراز می‌کردند که توان ادامه این کار را ندارند، تصریح کرد: رهبری دیدند که دیگر ادامه کار برای ایشان مشکل است و با تقاضای آیت‌الله شبستری موافقت کردند.

وی افزود: آقای آل‌هاشم هم در مسئولیت‌های قبلی موفق بوده و اطمینان دارم که در این مقام و منصب هم موفق خواهند شد.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: دیروز که خدمت آقا بودم ‌فرمودند “سلام گرم ما را به مردم تبریز برسانید”.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »