2500 حامی، سرپرستی ایتام هرمزگان را برعهده دارند

علی اللهیاری چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بطور متوسط ماهانه مبلغ 75 هزار تومان توسط حامیان به افراد یتیم در استان پرداخت می شود و این درحالی است که نیاز ایتام حدود 200 هزار تومان در ماه است.
وی بیان داشت: این میزان نسبت به میانگین متوسط کشوری که 140 هزار تومان سرانه هر یتیم است، پائین تر بوده و برای افزایش دریافتی ماهانه آنان نیاز به مشارکت مسئولان و حمایت خیران است.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان اظهارکرد: سال گذشته بیش از 99 میلیارد ریال از سوی خیران به ایتام کمک شد اما نیاز آنها حدود 180 میلیارد ریال در سال است.
اللهیاری اضافه کرد: در راستای کمک به ایتام در هفته گرامیداشت اکرام ایتام و طرح جذب حامی که از 15 تا 21 رمضان به مدت یک هفته اجرا می شود، همه دفاتر کمیته امداد در سراسر استان آماده ثبت نام از حامیان هستند.
وی خاطرنشان کرد: در بحث اکرام نیازمندان تلاش داریم بنگاه های اقتصادی، اصناف و بازاریان را نسبت به ایتام و فقرا حساس تر کنیم چرا که با سپردن امور اقتصادی به مردم، کارها سریع تر انجام می شود.
مدیرکل امام خمینی (ره) هرمزگان گفت سامانه تلفن گویای 3288 آماده دریافت کمک های نقدی و نام نویسی حامیان در طرح اکرام ایتام است.
گفتنی است 53 هزار خانوار در هرمزگان با جمعیت 153 هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد هستند که سال گذشته، 2500 خانوار از محل وام های خوداشتغالی، خودکفا شدند.
7198/2094
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: هومن محمدکرمی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »