ضرورت تبیین پیام‌های رهبری بین متسابقان قرآنی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، علی‌اصغر شم‌آبادی، مسئول کمیته حراست ستاد سی‌وپنجمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم دانش‌آموزی و دومین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان در جلسه هماهنگی این رقابت‌ها که با حضور مسئولان و اعضای کمیته‌های ظهر امروز، 9 خرداد ماه در محل اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد، بیان کرد: نیازمند یک برنامه‌ریزی در حرکت قرآنی کشور هستیم.وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص مباحث قرآنی، گفت: پس از قرائت، انس و حفظ قرآن، جاری و ساری کردن مفاهیم قرآنی در جامعه از تاکیدات مقام معظم رهبری است که باید به این امر توجه ویژه کرد.شم‌آبادی نسبت به تحلیل مفاهیم در خصوص جهاد کبیر و مبارزه با طاغوت که در دیدارهای اخیر مقام معظم رهبری در جمع حافظان، قاریان و جامعه قرآنی مطرح شد در جریان برگزاری مسابقات قرآنی تاکید کرد.مسئول کمیته حراست ستاد سی‌وپنجمین مسابقات کشوری قرآن کریم دانش‌آموزی و دومین دوره مسابقات فرهنگیان گفت: از نقاط قوت مسابقات قرآن سال گذشته توجه به موضوع مجاهدان فی سبیل الله در بحث فرهنگ جهاد و شهادت بود که بر اساس مفاهیم قرآنی در کل مسابقات متجلی شد.وی اضافه کرد: بحث مدل‌های موفق اقتصاد اسلامی در راستای اجرایی شدن و مطالبه‌گری از مسئولان مسابقات قرآن، زندگی قرآنی، توجه به محرومان، مقابله با کفر و حفظ هویت ایمانی از جمله مباحثی است که ضرورت دارد در جریان مسابقات متجلی شود.وی با بیان اینکه بحث جهاد و شهادت از فعالیت‌های فرهنگی و کتاب های درسی موجه و نرم حذف شده است به ضرورت تبیین بیانات رهبری در دیدار با گروه های مختلف و مسئولان قرآنی بین متسابقان این دوره از مسابقات تاکید کرد.شم‌آبادی بیان کرد: با توجه به شبهه‌افکنی در بحث اسلام رحمانی و آیات رحمانی و نقد جدی رهبر معظم انقلاب در این مورد نسبت به آگاه‌سازی در خصوص این مهم باید در این دوره از مسابقات توجه و پرداخته شود.گفتنی است، سی‌وپنجمین‌ دوره‌ مسابقات قرآن، عترت‌ و نماز دانش‌آموزی با حضور ۱۵۰۰ متسابق از سراسر کشور در بخش آوایی شامل ۱۰ رشته، ۱۵ تا ۲۳ مرداد در مشهد برگزار می‌شود.یادآور می‌شود، همچنین تعداد ۳۰۰ متسابق از ۳۲ استان در دومین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان کشور ۱۴ تا ۱۷ تیرماه در چهار رشته شامل، قرائت تحقیق، حفظ ۱۰ جزء، نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »