ریشه‌های شکل‌گیری بی‌اعتمادی و نارضایتی از آموزش‌وپرورش

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آموزش‌وپرورش یکی از مهمترین وزارتخانه‌‌‌های کشور است که وظیفه مهم تربیت نسل آینده و تامین نیروی انسانی مورد نیاز کشور را بر عهده دارد، آموزش‌وپرورش در کنار وظایف آموزشی و تربیتی خود وظیفه آشنایی نسل جدید با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی را برعهده دارد.

با وجود وظایف مهمی که آموزش‌‌وپرورش بر عهده دارد، این وزارتخانه سال‌هاست که بامشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کند که کسری اعتبار در رأس آن قرار دارد. هر چند دولت‌های مختلف از در اولویت قرار گرفتن آموزش‌وپرورش در برنامه‌های طراحی شده خود خبر می‌دهند اما همچنان این وزارتخانه در مرکز توجه قرار ندارد.

عظمت آموزش و پرورش و بزرگی آن به خاطر آثار و پیامدهای این مجموعه است و اگر این مجموعه از وجاهت لازم برخوردار نباشد، اگر در چشم مردم و دست‌اندرکاران آن به حساب نیاید و اگر مردم اعتمادشان از آن سلب شود، آن چیزی که آسیب حتمی و جبران‌ناپذیر خواهد دید، آینده جامعه و یک نسل است.

رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان به مناسبت هفته معلم امسال با هشدار در خصوص جریانی که به دنبال از بین بردن جایگاه و ارزش آموزش و پرورش و سلب اعتماد از این دستگاه بسیار مهم است، خاطرنشان کردند: این جریان از خارج کشور هدایت می‌شود و تنها راه مقابله با آن، برطرف کردن نقاط ضعف آموزش و پرورش و زمینه‌های نفوذ است.

در همین رابطه شبانعلی رمضانیان رئیس سازمان بسیج فرهنگیان به خبرنگار تسنیم گفت:‌ به طور کلی در طول سال‌های پس از انقلاب اسلامی اقداماتی در آموزش‌وپرورش دیده می‌شود که به نوعی مشکوک هستند و در این رابطه می‌توان بحث سند آموزش 2030 یا حذف مطالب مربوط به شهید و شهادت از کتاب‌های درسی را مثال زد. این قبیل اقدامات باید رصد شوند تا بدانیم از سوی چه افرادی و با چه هدف و انگیزه‌ای انجام می‌شود.

وی افزود: در نگاه نخست این اقدامات قطعاً جزو تلاش جریاناتی است که می‌خواهند آموزش و پرورش را از چشم بیاندازد. در طول این سال‌ها شاهد بودیم که به روش‌های مختلف در آموزش و پرورش اتفاقاتی رخ داده و مهمترین آن این است که این نهاد با شأن و جایگاه خود در نظام اسلامی همچنان فاصله زیادی دارد و اقدام شایسته‌ای برای رشد و تعالی آموزش و پرورش صورت نگرفته است ونتیجه آن این است که امروز شاهدیم بدنه آموزش و پرورش از وضع موجود راضی نیست و دانش‌آموزان و خانواده‌ها از وضعیت آموزش و پرورش و جامعه نیز نسبت به خروجی این وزارتخانه احساس رضایت ندارد.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان گفت: وقتی کار شایسته در این مجموعه صورت نمی‌گیرد افراد این حس را پیدا می‌کنند که جریانی نمی‌خواهد تا آموزش‌وپرورش دچار تحول شود.10 سال است که از تحول بنیادین و تغییر اساسی در آموزش‌وپرورش صحبت می‌شود  اما تطبیق آموزش و پرورش با نیازهای روز، اصول و مبانی اعتقادی محقق نمی‌شود.

رمضانیان بیان کرد: سند تحول بنیادین تهیه و به تصویب تمام نهادهای مسئول کشور رسیده است اما اجرا نمی‌شود و هیچ توضیحی هم در رابطه با عدم اجرای آن ارائه نمی‌شود فقط گاهی می‌گویند که سند تحول را اجرا می‌کنیم اما عملا تحول اجرا نمی‌شود و اقدام خاصی را در این رابطه شاهد نیستیم.

وی با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد جریانی نمی‌خواهد و نمی‌گذارد اعتماد مردم به آموزش‌‌وپرورش جلب شود، افزود: انقلاب اسلامی از ابتدا در تقابل با استکبار جهانی بود و برای اعتلای دین و ارزش‌های اسلامی تلاش می‌کرد  همین مسئله منجر می‌شود منافع نظام استکباری و افرادی که وابسته به آن نظام فکری هستند به خطر بیفتد در حقیقت رشد و تعالی جامعه باید از طرف آموزش و پرورش باشد و اگر به این نهاد اجازه رشد ندهیم به طور طبیعی به جامعه اجازه رشد نداده‌ایم  و انحراف آموزش و پرورش انحراف در تربیت نسل آینده را به همراه دارد.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان ادامه داد:‌ بی‌توجهی به آموزش‌وپرورش باعث می‌شود در دراز مدت با انحراف در تربیت اسلامی نسلی تربیت شود که متفاوت و متمایز با اهداف انقلاب اسلامی باشند. تربیت نسل از نگاه نظام استکباری و نگاه جامعه اسلامی که از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح می‌شود، متفاوت است. نظام استکباری می خواهد نسلی وابسته در ایران تربیت شود که شیفته غرب و آمریکا باشد و آنها را دشمن نپندارد اما در ایران به دنبال شهروندی در تقابل با این نگاه هستیم و در تلاش برای تربیت نسلی با شور انقلابی هستیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »