ثبت بیشترین زلزله‌ها در 5 استان طی هفته گذشته

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا، بعد از زلزله 6 ریشتری منطقه سفیدسنگ خراسان رضوی شاهد رخدادهای لرزه‌ای متعدد در خراسان رضوی و همچنین خراسان شمالی هستیم. در هفته گذشته نیز این دو استان زلزله‌های متعددی را تجربه کرده‌اند علاوه بر آن زلزله‌های مهمی در استان‌های کرمان، فارس و هرمزگان به ثبت رسیده است. علاوه بر آن زلزله‌ای نیز در منطقه ارجمند تهران رخ داده است. 

شنبه 30 اردیبهشت

در این روز در بجنورد خراسان شمالی زلزله‌ای 3 ریشتری در عمق 8 کیلومتری رخ داد و بعد از آن زلزله 2.2 ریشتری نیز به ثبت رسید. علاوه بر آن در سفید سنگ زلزله‌های 2.4 و  1.1 رخ داد.

در جاورسیان استان مرکزی زلزله 2.4، قوچان خراسان رضوی زلزله 2.8، علی آباد استان گلستان زلزله 2.9، رودبار گیلان 2 و هفتگل استان خوزستان زلزله 2.3 ریشتری به ثبت رسید.

در انبار الوم استان گلستان نیز زلزله 3.1 ریشتری به ثبت رسید. کانون این زلزله که در عمق 12 کیلومتری است در 5 کیلومتری انبار الوم، 19 کیلومتری آق قلا و 24 کیلومتری سرخنکلاته استان  گلستان گزارش شد.

در این روز همچنین زلزله ریوش استان خراسان رضوی با بزرگای 4.6 ریشتر به ثبت رسید که در عمق 10 کیلومتری رخ داده است. کانون این زلزله در 15 کیلومتری ریوش، 38 کیلومتری خلیل‌آباد و 39 کیلومتری کاشمر استان خراسان رضوی بوده است.

در این منطقه همچنین زلزله‌های 1.7 و 1.4 ریشتری رخ داد.

در ساغند استان یزد زلزله 2.8 و قاضی استان خراسان شمالی زلزله 2 ریشتر گزارش شده و همچنین زلزله بزرگ دیگری در درب بهشت استان کرمان با بزرگای 3.1 گزارش شده که درعمق 8 کیلومتری رخ داده و در کانون 26 کیلومتری درب بهشت، 41 کیلومتری جبالبارز و 49 کیلومتری راین استان کرمان رخ داده است.

یکشنبه 31 اردیبهشت

مهمترین رخدادهای لرزه‌ای این روز زلزله مزدآوند استان خراسان رضوی با بزرگای 3.3 ریشتر درعمق 6 کیلومتری و در کانون 33 کیلومتری مزدآوند، 40 کیلومتری سفید سنگ و 52 کیلومتری نصرآباد استان خراسان رضوی بوده است.

در این منطقه همچنین دو زلزله 1.4، دو زلزله 1.8 و 2 ریشتری رخ داد، علاوه بر آن زلزله دیگری با بزرگای 3.1 در عمق 8 کیلومتری این منطقه به ثبت رسید. زلزله 2.4 و 2.1 ریشتر از دیگر رخدادهای لرزه‌ای مزدآوند استان خراسان رضوی بشمار می‌رود. بزرگترین زلزله این منطقه 4 ریشتر در عمق 6 کیلومتری بوده است.

در انارک اصفهان زلزله 2.4، صالح‌آباد استان خراسان رضوی زلزله 2.1، ریوش استان خراسان رضوی زلزله‌ای با بزرگای 1.6، چکنه استان خراسان رضوی زلزله 2، ایواوغلی آذربایجان غربی زلزله 2.4 و بهاباد استان یزد زلزله 2.3  ریشتری، تجربه شده است.

در سفیدسنگ نیز دو زلزله 2.7، 2.6 رخ داده است.

در ساعت 8 و 36 دقیقه روز یکشنبه 31 اردیبهشت زلزله 3.7 ریشتری در ریوش استان خراسان رضوی به ثبت رسید. کانون این زلزله که در عمق 16 کیلومتری است، در 19 کیلومتری ریوش، 42 کیلومتری خلیل‌آباد و 43 کیلومتری کاشمر استان خراسان رضوی بوده است.

در باشت کهگیلویه و بویراحمد زلزله 2.7، حصار گرمخان استان خراسان شمالی زلزله 2.1، مورموری استان ایلام زلزله 2.3، خلخال اردبیل زلزله 2.3، خانوک کرمان زلزله 2.5 و کهنوج استان کرمان زلزله 2.5 ریشتری به ثبت رسید. جزیره خارک بوشهر نیز زلزله 2 ریشتری را تجربه کرده است.

در ینگی قلعه علیا استان خراسان شمالی زلزله 3.3 ریشتر رخ داد. کانون این زلزله که در عمق 6 کیلومتری بوده در 28 کیلومتری ینگی قلعه علیا، 30 کیلومتری راز و 34 کیلومتری حصارگرمخان استان خراسان شمالی گزارش شده است. در سنگان خراسان رضوی زلزله 2.1 و امیریه استان سمنان زلزله 2.7 ریشتری به ثبت رسید.

دوشنبه اول خرداد

در این روز در استان خراسان رضوی شاهد زلزله سنگان با بزرگای 2.1 ریشتر، در خراسان شمالی زلزله 2.2 ریشتری بجنورد و پیش قلعه زلزله 2.1 ریشتر و در ریوش خراسان رضوی زلزله 1.8 ریشتری و زلزله 1.6 ریشتری در چاپشلو رخ داده است.

علاوه بر آن در سرخه سمنان زلزله 2.9، بافق یزد زلزله 2.2، خواجه آذربایجان شرقی زلزله 2.1، مهدی شهر سمنان زلزله 2.1 و بم کرمان زلزله 2.4، رخ داده است.

در قیر استان فارس زلزله‌ای به بزرگای 3 ریشتر در عمق 5 کیلومتری رخ داده است. کانون این زلزله در 3 کیلومتری قیر، 19 کیلومتری افزر و 24 کیلومتری دوزه استان فارس گزارش شده است.

در فین استان هرمزگان نیز زلزله‌ای به بزرگای 3.6 در عمق 12 کیلومتری به ثبت رسید. کانون این زلزله در 12 کیلومتری فین، 51 کیلومتری بندرعباس و 56 کیلومتری فارغان استان هرمزگان بوده است.

سه‌شنبه 2 خرداد

زمین‌لرزه‌های این روز با زلزله‌های گوریه استان خوزستان با بزرگای 2.5 و 2.8 ریشتر آغاز شد.

در بندرعباس استان هرمزگان زلزله 3.8 ریشتر در عمق 5 کیلومتری و در کانون 17 کیلومتری بندرعباس، 37 کیلومتر قلعه قاضی و 39 کیلومتری جزیره هرمز استان هرمزگان رخ داده است.

چهارشنبه 3 خرداد

در این روز زلزله 2.8 ریشتری در استان گلستان رخ داده است. این زلزله در عمق 14 کیلومتری و در 8 کیلومتری رامیان، 14 کیلومتری شرق دلند و 14 کیلومتری جنوب خاندوز استان گلستان گزارش شده است.

علاوه بر آن زلزله‌ای به بزرگای 3.5 ریشتری در 12 کیلومتری بروجرد استان لرستان به ثبت رسید. کانون این زلزله که در عمق 15 کیلومتری بوده، در 6 کیلومتری شمال روستای پلکان سفلی، 11 کیلومتری غرب همت آباد و 12 کیلومتری غرب بروجرود استان لرستان بوده است.

پنج‌شنبه 4 خرداد

در این روز زلزله‌ای به بزرگای 3.5 در دهدشت استان کهگیلویه و بویراحمد در عمق 8 کیلومتری رخ داد و بعد از آن زلزله‌هایی با بزرگای 2.2 در انبارالوم استان گلستان، دو زلزله به بزرگای 2.4 و 2.6 ریشتر در حسینیه استان خوزستان، 2 ریشتر در حاجی‌آباد استان خراسان جنوبی، 2.4 ریشتر در فامنین استان همدان، 2 ریشتر در سلفچگان استان قم و 2.3 ریشتر در اینچه برون استان گلستان رخ داده است.

جمعه 4 خرداد

در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی زلزله‌های روز جمعه 5 خرداد به این شرح است:

سفیدسنگ استان خراسان رضوی با زلزله‌های 2.7، 2.1، 1.8، 2.5، 1.4، 2،

مزدآوند استان خراسان رضوی با زلزله‌ 2.7 ریشتری 

در ارجمند تهران نیز زلزله 1.4 ریشتر در عمق 12 کیلومتری رخ داد. کانون این زلزله در 17 کیلومتری ارجمند، 27 کیلومتری آبسرد و 28 کیلومتری کیلان استان  تهران گزارش شده است.

فین هرمزگان با زلزله 2.6 و شوئیشه کردستان  با زلزله 2.1 لرزیدند.

در ریوش نیز زلزله 3.3 ریشتر در عمق 10 کیلومتری رخ داد. کانون آن در 15 کیلومتری ریوش، 38 کیلومتری خلیل آباد و 39 کیلومتری کاشمر خراسان رضوی بوده است.

در کوخرد استان هرمزگان نیز زلزله 3.3 ریشتر در عمق 10 کیلومتری به ثبت رسید. کانون آن در 52 کیلومتری کوخرد، 52 کیلومتری رویدر و  56 کیلومتری بستک استان هرمزگان گزارش شده است. 

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »