ائتلاف غربی_عربی علیه جبهه مقاومت با سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه شکل گرفت/وقایع بحرین در سایه سکوت معنی‌دار نهادهای مدعی حقوق بشر رخ می‌دهد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از تبریز، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری در خطبه‌های آخرین نماز جمعه خود در کسوت نمایندگی ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز باتشکر از حضور پرشور مردم در حماسه انتخابات 29 اردیبهشت ماه اظهار داشت: حضور باشکوه مردم در انتخابات هفته گذشته در واقع لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب و زمینه ساز تثبیت نظام اسلامی است که اسباب یاس دشمنان را فراهم کرد.

وی ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای دولت دوازدهم، گفت: امیدواریم دولت جدید بتواند مشکلات اقتصادی، معضل بیکاری را حل کرده و به مطالبات مردمی و وعده‌های انتخاباتی جامه عمل بپوشاند.

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه مردم  با حضور باشکوه خود به تکلیف خودشان عمل کردند، یادآور شد: اکنون وظیفه دولت است که به وظایف محوله عمل کرده و در برابر این حضور پرشور مردم، آنان نیز مشکلات جامعه را حل کند تا ایرانی آباد و بدون مشکلات اقتصادی را شاهد باشیم.

وی با اشاره به تأیید اصل انتخابات توسط شورای نگهبان، یادآور شد: گویا تخلفاتی در انتخابات شورای شهر پیش آمده که بخش مهمی از آن به نقص قانون بازمی‌گردد و  باید تأیید صلاحیت‌های انتخاباتی فله‌ای صورت نگیرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به دقت در برگزاری انتخابات ادامه داد: تائید صلاحیت انتخابات به ویژه در انتخابات شورای شهر باید با حساب‌وکتاب همراه باشد و در جریان برگزاری و شمارش آرا باید امانت‌داری آرا رعایت شود، هرچند عده‌ای نیز دراین‌باره شکایت کرده‌اند که در حال رسیدگی است.

آیت الله مجتهد شبستری با اشاره اتفاقات اخیر در کشور بحرین و اقدامات دولت جنایتکار آل خلیفه، خاطرنشان کرد: رژیم خبیث آل خلیفه تحمل وجود فقیه مجاهد آیت الله شیخ عیسی قاسم را ندارد و در خرداد سال گذشته وزارت کشور بحرین با استنادات واهی تابعیت ایشان را سلب کرد که هدفشان زمینه سازی برای اخراج و تبعید ایشان بوده است.

وی افزود: اما اکنون ایشان را به جای نامعلومی منتقل کردند و این حمله وحشیانه پس از نخستین سفر رئیس‌جمهور جدید آمریکا به منطقه و ایجاد ائتلاف غربی_عربی علیه جبهه مقاومت صورت گرفت و این حمله وحشیانه به منزل ایشان حمله به شرافت و حیثیت مسلمانان جهان است.

امام جمعه تبریز تصریح کرد: این اتفاق نقاب از چهره عاملان استکبار و سران آل خلیفه را کنار زد و خباثت این دست‌نشاندگان استکبار را نمایان ساخت و متأسفانه این اتفاقات در پناه سکوت معنی دار نهادهای مدعی حقوق بشر که دم از حقوق و آزادی ملت‌ها می‌زنند رخ داده است.

وی افزود: ما از این نهادها می‌خواهیم مهر سکوت را از دهان‌هایشان بردارند و پیش از آنکه برخی اتفاقات در منطقه رخ دهد، هرچه زودتر برای آزادی آیت الله شیخ عیسی قاسم اقدام لازم را انجام دهند.

آیت الله مجتهد شبستری با طلب حلالیت و خداحافظی از نمازگزاران تبریز پس از 22 سال نمایندگی ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امامت جمعه تبریز، گفت: بنده مدتی است که به واسطه مشکلات جسمانی از محضر مقام معظم رهبری تقاضای کناره‌گیری از مسئولیت نمایندگی ولی‌فقیه در استان و امامت جمعه شهر تبریز را داشته‌ام اما مورد اجابت ایشان واقع نمی‌شد، اما اخیراً به دلیل تشدید کسالت بنده، ایشان لطف فرموده و این تقاضا را مورد اجابت قرار دادند.

وی افزود: هیچ گونه رنجیدگی از مردم استان و تبریز در میان نیست و در مدت زمان 22 سال حضور در خدمت شما عزیزان اگر قصوری رخ داده است، طلب حلالیت می کنم و ان‌شاء‌الله گذشت فرمایید.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در دهه 70 براساس امر مقام معظم رهبری بنده برای 3 ماه به عنوان نماینده ایشان و خطیب جمعه به تبریز آمدم، گفت: پس از آن خدمت ایشان رسیدم و که خواسته اکثریت مردم و امر رهبری معظم انقلاب سبب شد تا مدت زمان 3 ماه حضور بنده در استان و تبریز 22 سال شود و اکنون اجازه مرخصی دادند.

وی افزود: بنده قصد داشتم علاوه بر احداث مصلای بزرگ تبریز، حوزه علمیه ثامن‌الحجج(ع) نیز به اتمام برسد اما مقدر این بوده که ما رفع زحمت نماییم و ان‌شاءالله در فرصت‌های مناسب به عنوان نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری خدمتتان خواهم رسید.

امام جمعه تبریز با اشاره به انتصاب آیت‌الله سید محمدعلی آل هاشم به عنوان نماینده جدید ولی فقیه در استان و امام جمعه جدید تبریز، خاطرنشان کرد: ایشان یک روحانی انقلابی بوده و مسئولیت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی را بر عهده دارند و مقام معظم رهبری این مسئولیت را بر دوش ایشان گذشته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد: مردم استان و تبریز زین پس نیز وحدت خود را حفظ کرده و قطعاً ایشان عامل وحدت در استان خواهند بود.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »