آزادسازی خرمشهر شکست بزرگی برای استکبار جهانی بود

سرهنگ علی قاسمی پنجشنبه شب در یادواره هشت شهید عملیات بیت المقدس شهرستان درمیان، افزود: عملیات بیت المقدس از مهمترین نبردهای جنگ تحمیلی است که برتری سیاسی و نظامی کشور را نشان داد و به آزاد سازی خرمشهر منجر شد.
وی بیان کرد: امروز دیگر خبری از لشکر تا دندان مسلح صدام نیست و حریت و آزادی به مردم عراق به خصوص شیعیان این کشور بازگشته است.
به گفته وی در دوران دفاع مقدس عتبات و عالیات زیر خاک و ریگ قرار داشت و مردم از رژیم بعثی ترس داشتند که به زیارت قبور ائمه اطهار(ع) بروند، اما امروز همایش اربعین حسینی با حضور میلیون ها نفر برگزار می شود.
وی اظهارکرد: ایمان، معنویت، اخلاص و اتحاد و انسجام باعث پیروزی رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس شد.
وی با بیان اینکه امروز کشورهای مسلمان منطقه با الگوگیری از بسیج و انقلاب اسلامی ایران توانسته اند به پیروزی های بزرگی دست یابند، گفت: ایران اسلامی فریادرس تمام مظلومان جهان است.
وی عنوان کرد: ما در عرصه بین المللی با افرادی که علیه ما سلاح به دست نگرفته و علیه ما نیرنگ ندارند، مشکلی نداریم، مقابله و ایستادگی ما در برابر استکبار جهانی است که هر روز نقشه های جدیدی علیه ما طراحی می کند.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران به تمام ملتهای مظلوم آموزش می دهد که چگونه به اوضاع و سرنوشت کشور خود حاکم شوند.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا، فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه در ایران اسلامی دمکراسی به سبک مردم سالاری دینی حاکم است، گفت: برخی کشورهایی که مسلمان نیستند نیز دمکراسی و مردم سالاری نظام اسلامی ما را قبول دارند.
به گفته قاسمی ایران اسلامی تنها کشوری است که بعد از آمریکا می تواند در دریای مدیترانه، اقیانوس آرام و هند مانور نظامی برگزار کند.
وی با اشاره به اینکه ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ایران اسلامی را کشور تروریستی معرفی می کند، گفت: افتخار می کنیم که در جبهه مقاومت اسلامی اندیشه ائمه اطهار(ع) طرح ریزی و اجرا می شود.
وی با بیان اینکه امروز رئیس جمهوری روسیه با ورود خود به کشورمان بر دستان مقام معظم رهبری بوسه می زند و به رهبر ما افتخار می کند، اضافه کرد: سیاستمداران غربی به این نتیجه رسیده اند که همانند شخصیت بی نظیر مقام معظم رهبری در هیچ کجای جهان وجود ندارد.
وی افزود: مردم به وظیفه خود عمل کردند و در انتخابات مشارکت حداکثری داشتند، به گفته مقام معظم رهبری پیروز انتخابات ملت ایران هستند و دولتی که مردم را رها کند قطعا شکست خواهد خورد.
وی اظهار کرد: علی رغم اینکه در کشورهای همسایه جنگ و خونریزی وجود دارد، انتخابات ما در کمال آرامش و امنیت برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای دشمنان نظام را ناامید کرد، افزود: نظام اسلامی مردم با تلاش مردم شکل گرفته و برای استمرار نیاز به حضور گسترده مردم در همه صحنه ها دارد.
وی یادآور شد: رزمایش نیروی زمینی سپاه به زودی در منطقه درمیان برگزار خواهد شد.
شهرستان درمیان 189شهید تقدیم نظام کرده است.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/birjand
*7556 **2047*خبرنگار- حکیمه مصطفایی*انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری*

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »