پیام مرحوم ابوترابی حمایت از ولایت است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین سمیعی، مدرس حوزه و دانشگاه امروز، 4 خرداد در همايش گراميداشت ياد و خاطره سید علی اکبر ابوترابی و 14 آزاده شهيد استان گیلان که در مسجد سیدالشهداء(ع) رشت برگزار شد، مرحوم ابوترابی را مصداق عملی آیات قرآن دانست و اظهار کرد: مرحوم ابوترابی 10 سال از عمر گرانبهای خویش را در زندان رژیم بعثی عراق گذراند لذا آیه 132 سوره انعام به جایگاه والای چنین انسان هایی اشاره دارد.

وی با بیان اینکه مرحوم ابوترابی یک روحانی عالم عامل بود که مردم را نه با زبان بلکه با عمل دعوت می کرد، افزود: ایشان اسوه و الگوی ایمان و جهاد بود که نور ایمان و توحید را بر دلهای مایوس اسرا می تاباند و اعتقاد به امام خمینی را عملا درس می داد.

مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه تواضع، فروتنی و خاکساری از ابوترابی، ابوترابی ساخت، تصریح کرد: وجود ابوترابی مملو از تواضع، ایمان، ایثار و اخلاص بود و به عنوان عبد صالح خدا ایمان و باور یک لحظه از ایشان جدا نمی شد.

این کارشناس دینی آزادگان را مصداق عملی آیه «إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا…» دانست و گفت: آزادگان یادگاران شهدا هستند و لذا امروز امانت بزرگی بر عهده آنان است.

حجت الاسلام سمیعی با بیان اینکه انسان در عالم رها نیست و محافظ دارد، عنوان کرد: مرحوم ابوترابی مجاهد میدان مبارزه با نظام فاسد پهلوی و همرزم شهید اندرزگو بود. ابوترابی قبل از انقلاب فدایی اسلام، انقلاب، امام و مکتب تشیع بود. ایشان اسارت را از جدش امام موسی بن جعفر(ع) آموخت و در دوران دفاع مقدس 10 سال در زندان های عراق اسیر بود. اسرا با دیدن ایشان روح ایمان در وجودشان تجلی پیدا می کرد لذا آزادگان حق بزرگی بر گردن انقلاب، نظام و کشور دارند.

وی امام خمینی(ره) را الگوی مومنین و مومنات دانست و متذکر شد: امروز چشم امید جهان اسلام به مقام معظم رهبری است، زیرا علت عقب ماندگی اعراب همین عدم داشتن رهبری مانند رهبر انقلاب است. مقام معظم رهبری کشتی انقلاب را به سوی ساحل مقصود که همانا حکومت جهانی عدل پرور است، هدایت می کنند و به اذعان دوست و دشمن، مادامی که ایشان رهبریت را بر عهده دارند، هیچ خطری نمی تواند ایران را تهدید کند.

مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به توطئه شیاطین داخلی و خارجی برای ایجاد فتنه در ایام انتخابات، خاطرنشان کرد: پروفسور چامسکی، اندیشمند غربی برنده واقعی انتخابات ایران را رهبر انقلاب معرفی می کند. رهبر انقلاب درس دموکراسی به مدعیان غربی دادند و مردم سالاری دینی و حضور مردم در صحنه را معنا کردند لذا دنیا باید درس حریت و آزادگی را از مقام معظم رهبری بیاموزد.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب دفاع مقدس و شهدا، آزادگان و جانبازان را سرمایه جاوید کشور می دانند، گفت: کسی جرات ندارد این حقایق را از فرهنگ ما حذف کند، زیرا شهید فراموش شدنی نیست.

حجت الاسلام سمیعی حمایت از ولایت را پیام مرحوم ابوترابی به ما دانست و عنوان کرد: مرحوم ابوترابی یک روحانی صد درصد در خدمت اسلام، امام، رهبری و توده های مظلوم و مستضعف جامعه بود. ایشان ذوب در ولایت و مقام معظم رهبری بود و تمام وجودش را برای دفاع از حقوق مستضعفین گذاشت، چراکه می دانست وارثان واقعی این انقلاب، مستضعفین و پا برهنگان هستند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »