آزادسازی خرمشهر فتح الفتوح دفاع مقدس بود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، احمد حیدری صبح چهارشنبه در صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی تنگستان که به مناسبت سالروز فتح خرمشهر برگزار شده بود گفت: فتح خرمشهر فتح الفتوح دفاع مقدس بود که به همت و پایمردی مردمان ایران اسلامی به وقوع پیوست تا این دیار لاله خیز نماد استقامت و مردانگی شود و برگ زرینی در تاریخ دیار شهیدپرور ما رقم خورد.

وی تصریح کرد: وحدت فرماندهی و اتحاد یکپارچه سپاه و ارتش در کنار روحیه ایثار و از خود گذشتگی بسیجیان رزمنده و دلاور کشور موجب پیروزی در عملیات غرور آفرین بیت‌المقدس شد.

حیدری افزود: امروز آنچه مهم‌تر از پاسداشت یاد و خاطره فاتحان خرمشهر است پیروی و حرکت در مسیر تعالی که فتح خونین شهر به ما آموخت خواهد بود که این را باید در ادامه راه انقلاب مد نظر داشته باشیم و با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری در راه فتح خرمشهرهای پیش رو تمام انرژی و توان خود را به کار ببریم.

وی بیان داشت: امروز آنچه مهم‌تر و پیچیده‌تر از جنگ نظامی است که نظام اسلامی ما با آن روبرو است و به‌طور حتم از جنگ سخت نیز سخت تر خواهد بود جنگ نفوذ دشمنان است که ما باید در راه حرکت موزیانه و خصمانه دشمنان بصیرت به خرج دهیم و با روشنگری راه دشمن را سد کرده و دست نفوذشان از کشورمان را کوتاه کنیم.

فرمانده سپاه امام علی(ع) تنگستان گفت: مهم‌ترین جهادی که امروز برای ما تعریف شده است به تعبیر مقام معظم رهبری جهاد کبیر است که در آن ما با تبعیت نکردن و اطاعت نکردن دشمن و قطع وابستگی به آن در صحنه جهاد کبیر علیه دشمنان پیروز خواهیم شد.

وی تاکید کرد: امروز تنها راه‌برون رفت از مشکلات، اقتصاد مقاومتی است که با برنامه‌ریزی و دقت نظر مسئولان در این مسیر فتنه و دسیسه‌های شومی که متوجه نظام است خنثی خواهد شد چرا که امروز نظام ما به همت مسئولان نیازمند است و باید اینگونه باشد.

حیدری خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح با تجربه درخشان گذشته و تکیه بر تکنولوزی پیشرفته امروزی هر روز مقتدرتر خواهند بود و نتیجه این اقتدار امنیت پایداری است که در کشور حاکم است و این مهم هدیه نظام مبتنی بر ولایت فقیه است که نصیب آحاد مردم شده است.

در پایان این مراسم از رزمندگلان دلاور شرکت کننده در عملیات بیت المقدس تجلیل به عمل آمد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »