امکان تغییر بیمه‌گذار تکمیلی فرهنگیان وجود دارد/ تمام بدهی گذشته به شرکت‌های بیمه پرداخت شد

عباس باقری مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان تا چه زمانی معتبر است؟»، اظهار داشت: بیمه تکمیلی تا 31 شهریورماه دارای اعتبار است اما صندوقی است و احتمال اینکه زودتر و به روش دیگری کار دنبال شود، امکان پذیر است.

وی افزود: اگر بخواهیم برای بیمه تکمیلی فرهنگیان تصمیم جدیدی بگیریم، مانعی وجود ندارد و همه چیز در حال بررسی است.

باقری در خصوص اینکه آیا بیمه‌گذار بیمه تکمیلی فرهنگیان تغییر می‌کند یا خیر، خاطرنشان کرد: با چندین شرکت بیمه مذاکره می‌کنیم و کارشناسان هم در حال بررسی هستند و هر موردی که بهتر باشد را انتخاب می‌کنیم؛ اینطور هم نیست که بخواهیم روی همین بیمه باقی بمانیم؛ بحث‌ها برای بهتر بودن است حالا اینکه با کدام شرکت بیمه باشد مشخص نیست و امکان دارد قبل از شهریورماه این موضوع مشخص شود، ضمن اینکه کیفیت بیمه برای‌مان مهم است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بدهی قبلی آموزش و پرورش به شرکت‌های بیمه‌ای پرداخت شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بدهی‌ها به «آتیه سازان حافظ» و «ایران» پرداخت شده است، لذا زمینه برای مذاکره، بررسی و برنامه‌های جدید فراهم شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که «بیمه تکمیلی آموزش و پرورش، بازنشسته‌های فرهنگی را تحت پوشش ندارد؟»، گفت: بازنشسته‌ها زیر نظر سازمان بازنشستگی کشوری هستند و خودشان بیمه تکمیلی دارند که اتفاقا بیمه آنها هم آتیه سازان حافظ است.

وی افزود: سطح خدمات بیمه‌ای شاغلان با بازنشسته‌ها خیلی تفاوت دارد و همواره بازنشسته‌ها نسبت به این موضوع معترض هستند و امیدواریم که سازمان بازنشستگی هم بتواند خدمات آنها را افزایش دهد.

باقری در پاسخ به این پرسش که «به نظر می‌رسد در گذشته آموزش و پرورش به بازنشستگان فرهنگی هم خدمات بیمه‌ای تکمیلی یا طلایی را ارائه می‌کرد، اکنون اینطور نیست؟»، گفت: یک دوره‌ای حدود سه ماهه بود.

وی افزود: با توجه به اینکه مراکز درمانی در اختیار آموزش و پرورش است، لذا بازنشسته‌ها هم می‌توانند از این خدمات استفاده کنند و برای آنها تخفیف در نظر گرفته شده است؛ همین بخش شاغلان هم برای ما مقداری بدهی می‌شود چه برسد به اینکه بخواهیم بازنشسته‌ها را هم اضافه کنیم.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »