عنوان روابط عمومی برتر دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به بوشهر رسید

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، به مناسبت هفته روابط عمومی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در ارزیابی سالانه خود دانشکده فنی و حرفه‌ای امام خامنه‌ای بوشهر را به عنوان روابط عمومی برتر کشور اعلام کرد. این ارزیابی از بین ۱۷۶ دانشکده در سطح کشور صورت گرفته است. هم اکنون دکتر محمود حیدریه مسئولیت روابط عمومی دانشکده امام خامنه ای بر عهده دارند.

در پیامی که از سوی نجفی زنگنه مدیر کل حوزه روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور صادر شده، آمده است: روابط عمومی شریان حیاتی اطلاعات و بصیرت در جامعه و بستری برای توسعه پایدار به شمار می آید که تنوع فعالیت ها به اهالی آن آگاهی، شادابی و طراوت می بخشد. در این میان، آنان که با تکیه بر دانش، تجربه و وجدان کاری همواره در پی پویایی و تحول‌اند توفیق روزافزون‌تری می‌یابند. حضور فعالانه و مؤثر شما در عرصه روابط عمومی شاهد راستین چنین توصیفی است و از این رو، در خور تقدیر و اکرام بسیار است. اینک در روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، بر اساس معیارهای تعیین شده اداره کل روابط عمومی، همکاری مستمر در راستای تهیه و ارسال خبر کیفی برای پرتال اطلاع‌رسانی دانشگاه و تعامل سازنده با رسانه‌های جمعی به عنوان روابط عمومی برتر سال ۹۶ دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزیده می‌شوید. این تلاش ثمر بخش را قدر می‌نهیم و از خدمات صادقانه و مؤثر شما در کمک به معرفی جایگاه رفیع دانشگاه فنی و حرفه‌ای در میهن اسلامی، سپاسگزاریم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »