دفاتر ثبت احوال هرمزگان در روز انتخابات تا پایان اخذ رای فعال است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا، فرزاد افشاری نژاد جمعه به خبرنگاران افزود: متقاضیان دریافت شناسنامه می توانند تا پایان زمان رای گیری برای دریافت شناسامه به ادارات ثبت احوال در سراسر استان مراجعه کنند.
وی بیان داشت: متقاضیان دریافت شناسنامه که از قبل در دفاتر پیشخوان دولت نام نویسی کرده اند هم می توانند با مراجعه به ادارات ثبت احوال استان شناسنامه های خود را دریافت کنند.
مدیرکل ثبت احوال هرمزگان اظهارکرد: متقاضیان دریافت شناسنامه المثنی هم می توانند با مراجعه به ادارات ثبت احوال، شناسنامه را دریافت کنند.
در هرمزگان بطور همزمان سه انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی (غرب هرمزگان لنگه، پارسیان و بستک) برگزار می شود.
در هرمزگان یک میلیون و 166 هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد 33هزار و408نفر رای اولی است.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و همچنین انتخابات میان دوره ای غرب هرمزگان با مرکزیت شهرستان بندرلنگه در هرمزگان آغاز شد.
7195/6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *