پنج دستگاه اجرایی هرمزگان در جمع برترین های کشور قرار دارند

شیرزاد عزتی چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شرکت های آب و فاضلاب شهری، برق منطقه ای رتبه اول، نوسازی مدارس و آب منطقه ای نیز رتبه های برتر را به خود اختصاص داده اند.
وی افزود: شرکت آب و فاضلاب روستای هرمزگان نیز در زمینه ارتقای شاخص های اختصاصی و عمومی رتبه ششم کشور را در بین استانهای کشور بدست آورده است.
به گفته مدیرکل روابط عمومی استانداری هرمزگان شرکت آب و فاضلاب شهری این استان توانسته سال گذشته در زمینه راهبری وب سایت، بهره برداری از تاسیسات آب دریا و عملکرد امور فرهنگی از جمله روابط عمومی رتبه اول کشور را به خود اختصاص بدهد.
عزتی یادآورشد: دیگر دستگاههای اجرایی این استان نیز از لحاظ عملکردی و اجرای برنامه های عمرانی و فرهنگی در ردیف 12 استان اول کشور جای دارند که این نشان ازهمدلی و همراهی مدیران با کارمندان و همچنین هماهنگی بین دستگاهی و مدیریت استان دارد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری هرمزگان خاطرنشان ساخت: تعدادی از بانکهای این استان نیز در زمینه پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی راکد و نیمه تعطیل و برگشت آنها به چرخه تولید و همچنین کمک های مالی و فنی و اعتباری به بهره برداران بخش کشاورزی و شیلات همکاری خوبی با کارگروه رفع موانع تولید داشته اند که این باعث شده در سطح ملی نیز مورد تقدیر واقع شوند.
وی ادامه داد: با توجه به آغاز برنامه ششم توسعه اقتصادی و همچنین چشم انداز1404 مدیران این استان با کمک و همراهی مجموعه های تحت مدیریتی خود مصمم تر از گذشته آماده اجرای این برنامه ها و عمل به اقتصاد مقاومتی با محوریت حمایت از کارآفرینان هستند.
این درحالی است که براساس ارزیابی های معاونت حقوقی ریاست جمهوری، استانداری هرمزگان در بین 31 استانداری کشور رتبه نخست را درزمینه رفع اختلاف بین دستگاه های اجرایی به خود اختصاص داده است.
6149/6048
خبرنگار: رضا گیلانی ** انتشار دهنده : خلیل تنیده

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »