بزرگترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی فرهنگیان در تهران افتتاح شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علیرضا کمرئی مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در مراسم افتتاح بزرگترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی معلم اظهار داشت: در این مکان روزانه 170 نفر از خدمات پزشکی بهره‌مند می‌شوند و 180 پرسنل شاغل و بازنشسته شهر تهران نیازمند وجود چنین مراکزی برای خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: در تلاش هستیم تا فرهنگیان در فضایی متفاوت از ارائه خدمات پزشکی بهره‌مند شوند و در این فضا تمام جهات تربیتی و اخلاقی در نظر گرفته می‌شود.

کمرئی با بیان اینکه سیاست‌های آموزش و پرورش میان‌داری برنامه اجرایی حوزه معاونت و پشتیبانی و گسترش مراکز درمانی است، گفت: افتتاح امروز امتداد جریان تربیتی است که خدمت‌رسانی به فرهنگیان را مورد توجه قرار داده است.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران ادامه داد: 5 مرکز آموزشی و رفاهی شامل میلاد دماوند، مرکز رفاهی مناطق 11، 1 و 16 همچنین یک رستوران به طور رسمی در شهر تهران افتتاح خواهند شد که امیدواریم آغازگر جریانی باشد که همکاری فرهنگیان با سیاست‌های آموزش و پرورش تهران اجرایی شود.

وی با بیان اینکه 16 پروژه آموزشی-رفاهی در دست اقدام است، گفت: این طرح‌ها تا هفته دولت نهایی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان داشت: 286 سوئیت برای درمان و اقامت فرهنگیان در تهران در نظر گرفته شده و 8 مرکز دائمی برای استفاده معلمان و دانش‌آموزان در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اضافه کرد: چشم‌انداز ما این است که مرکز معلم مطلوب‌ترین مرکز برای ارائه خدمات دندانپزشکی به معلمان باشد.

کمرئی ابراز داشت: با افتتاح این مراکز درمانی فرصت آموزش نیز فراهم می‌شود و معلمان در حوزه سلامت و پزشکی تجربه خوبی کسب خواهند کرد.

در ادامه مراسم، علیرضا کمرئی مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، اصغر حاجیلو معاون مدیرکل توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان از این کلینیک تخصصی دندانپزشکی در خیابان بزرگمهر بازدید کردند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »