ماموستا براتی: وحدت ملت موجب خنثی شدن توطئه‌های دشمنان می‌شود

ماموستا محمد براتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران علمدار و پرچمدار اتحاد تمام دولت‌های اسلامی است اظهار داشت: وحدت میان شیعه و سنی دشمنان اسلام را مأیوس و توطئه‌های شوم آنها را خنثی می‌کند و هر چقدر وحدت بین مسلمانان افزایش یابد به همان میزان امید دشمنان کاهش می‌یابد.

امام جمعه ازگله با اشاره به اینکه تمام مسلمانان از هر مذهبی امروز متوسل به قرآن می‌شوند، عنوان کرد: اشخاص و کاندیداهایی که به دنبال تفرقه و اختلاف‌افکنی در بین مسلمانان هستند به طور قطع  دست نشانده‌های آمریکا هستند و نباید همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند به خاطر خطا در تشخیص خود گسل‌های اعتقادی، جغرافیایی، قومی و مذهبی را در بین جامعه تحریک کنند.

براتی با اشاره به اینکه باید با بصیرت بیشتری راه وحدت و همبستگی را در جامعه در پیش بگیریم گفت: فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری محور و سرلوحه کار همه ما باید قرار بگیرد زیرا ایشان نه تنها ولایت و رهبری ایران بلکه بر همه مسلمانان جهان ولایت و رهبری دارند.

وی با اشاره به اینکه باید همه مسئولان دولتی و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا باید ولایت‌مدار محض باشند عنوان کرد: نامزدهای انتخاباتی نباید به خاطر جلب آرا در تبلیغات برخی از صحبت‌ها را در سفرهای استانی خود مطرح کنند که زمینه تشتت آرا و عقاید در بین عموم جامعه فراهم شود.

 امام جمعه ازگله با بیان اینکه نباید نامزدهای انتخاباتی با این صحبت‌ها اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سؤال ببرند بیان کرد:  صحبت‌های قومیتی و اختلاف‌افکن ذهنیت عموم مردم را مخدوش می‌کند و نباید به خاطر جلب آرای بیشتر اذهان عمومی را مغشوش کنند.

براتی با اشاره به اینکه ملت ما ملتی مقتدر و انقلابی است عنوان کرد: ملت مسلمان ایران و سایر مسلمانان جهان فرمایشات و دستورات مقام معظم رهبری را در تمام شئون مختلف زندگی محور عملکرد، زندگی و عمل خود قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه تا زمانی که ما وحدت داشته باشیم دشمن نمی‌تواند کوچکترین نفوذی در بین ملت ما داشته باشد بیان کرد: اما اگر از راه انقلاب اسلامی و امام و خون شهدا منحرف شویم دشمن به طور قطع در بین جامعه و افکار ما نفوذ خواهد کرد.

امام جمعه ازگله با اینکه همواره وحدت بی‌نظیر ملت ایران موجب شده نقشه‌های دشمنان خنثی شود گفت: رئیس جمهور آینده باید اصول قانون انقلاب اسلامی و اساسی را به طور کامل رعایت کند و فرمایشات رهبری را محور فعالیت و عملکرد خود قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه ملت ایران باید با وحدت رویه اقتدار نظام را حفظ و دشمنان را ناامید کنند افزود: اما اگر تقرقه در کشور به وجود بیاید دشمنان به راحتی در ارکان نظام نفوذ خواهند کرد و وضعیت ما مشابه کشورهای افغانستان، عراق و پاکستان و امنیت کشور دچار خدشه می‌شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »