به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، احمد مرادی یکشنبه شب در نشست خبری که در مرکز ضایعات نخاعی شهر بندرعباس برگزار شد، با بیان اینکه همچنان بر روی استعفایم اصرار دارم، بیان داشت: هیچ گاه زیر بار حرف زور نخواهم رفت. هیچ معنایی ندارد برخی با لابی گری و استفاده از رانت سعی در رسیدن به مقاصدی داشته باشند که به مصلحت شهر و حتی استان نیست. نشاندن برخی افراد در جایگاه شورای شهر نوعی رانت و بهره گیری از قدرت است این نوع خدمت پر از شک و شبه است.
وی عنوان کرد: در نشست مشترک با کاندیداهای شهر بندرعباس که در سالن طوبی بندرعباس برگزار شد رسما اعلام کردم اجازه هیچگونه دخالت و اعمال زور و رانت در تایید و رد صلاحیت ها نخواهم شد و این استعفا در اعتراض و احقاق حق مردم استان و سایر کاندیداها است.
مرادی تصریح کرد: برای پایان یافتن اینگونه مباحث حاضرم در حضور تمامی اهالی رسانه و مردم در هر مکانی که تعیین شود با حجت الاسلام ذوالقدر نماینده مردم شرق هرمزگان مناظره و گفتگو کنم. سابقه یک سال نمایندگی من یک طرف و سابقه 16 سال مجلس و یک دوره ریاست هیئت نظارت استان ایشان هم یک طرف باشد و مردم در مورد عملکردها قضاوت کنند و نظر بدهند.