حضور در انتخابات یک اقدام عقیدتی و سیاسی است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم صبح امروز در همایش سیاسی فرماندهان ارتش در اصفهان ضمن تبریک ولادت حضرت مهدی(عج) و اعیاد شعبانیه اظهار کرد: پرداختن به ویژگی‌های انتخاباتی نقش مهمی در ارتقای امنیت ملی داشته و موضوع انتخابات با توجه به در پیش بودن دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراها بسیار مهم است.

وی افزود: دو پایه اسلامیت و جمهوریت پس از پیروزی انقلاب اسلامی مبنای اصلی نظام قرار گرفت، نظامی که بر اساس معیارهای الهی و رأی مردم تشکیل شد؛ نظام جمهوری اسلامی با مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌های مهم و ارکان حکومت اسلامی خط بطلانی بر تئوری‌های نادرست از حکومت اسلامی کشید و در مقابل دموکراسی غربی، گفتمان مردم سالاری دینی را منعکس کرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با اشاره به گفتمان انقلاب اسلامی و همچنین فرمایشات مقام معظم رهبری به مناسب روز 29 فروردین خاطرنشان کرد: مردم‌سالاری را می‌توان در چارچوب معیارهای اسلامی ایجاد کرد که جمهوری اسلامی این شیوه از حکومت‌داری را با برگزاری 34 انتخابات محقق کرده است،گفتمان انقلاب اسلامی نشان داده که اسلام و معنویت در مقابل مردم‌سالاری دینی نیست.

وی با بیان اینکه به خصوصیات و جنس انتخابات در جمهوری اسلامی ایران گفت: رأی دادن در انتخابات تکلیف شرعی و عمومی مردم است و این در حالی است که در مردم‌سالاری دینی رأی دادن نه تنها یک اقدام سیاسی بلکه یک اقدام عقیدتی نیز به شمار می‌آید، انتخابات در کشورمان دارای ویژگی‌هایی است که این ویژگی‌ها در غرب وجود ندارد.

آل‌هاشم تأکید کرد: دومین ویژگی انتخابات در ایران این است که رأی مردم حق‌الناس به حساب می‌آید، مقام معظم رهبری بارها به این موضوع تأکید داشته‌اند چراکه باور به چنین امری سبب از بین رفتن فساد در انتخابات می‌شود؛ در مردم‌سالاری دینی فرد اصلح دارای ویژگی‌هایی است که در جوامع غرب آن فرد فاقد آن ویژگی‌هاست؛ فرد انتخاب شده در یک انتخابات باید دارای ویژگی‌هایی از قبیل اعتقاد به ارزش‌های انقلاب، دغدغه نسبت به معیشت، آینده و عزت مردم باشد.

وی با بیان این‌که انتخابات نقش مؤثری در ارتقای توان امنیت کشور دارد، اذعان داشت: برگزاری انتخابات گسترده، پرشور و امن در این مقطع از زمان بسیار مهم است؛ مقام معظم رهبری انتخابات را امری مهم و کلیدی برشمردند، بنابراین مسأله انتخابات برای ثبات و امنیت کشور دارای اهمیت است. افزایش کارایی و مقبولیت نظام به کیفیت انتخابات وابسته بوده و هرچه نظام کارآمدتر باشد امنیت در آن نظام باثبات‌تر است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »