موشک پشتوانه قدرت کشور است/حضور مردم در صحنه ضامن اقتدار نظام است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما در خطبه‌های عبادی – سیاسی نماز جمعه این هفته کرمانشاه با تبریک میلاد بقیة الله عج الله تعالی فرجه الشریف اظهار داشت: همه ادیان و مذاهب مسئله مهدویت را قبول دارند اما هیچ کدام به دقت اسلام و با خصوصیاتی که در اسلام بیان شده نیست و یکی از مسائل مهم شیعه است.

امام جمعه کرمانشاه حجت، قائم، بقیة الله، مهدی، صاحب الزمان، خلف صالح را از القاب حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف عنوان کرد و گفت: ائمه اطهار علیهم السلام روایاتی در مورد آمدن حضرت و عدل و داد و  ویژگی های حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف ذکر کردند و صد و شش نفر از علمای بزرگ اهل سنت اخبار ظهور حضرت مهدی (عج) را نقل کردند و بیش از سی و دو نفر از بزرگان اهل سنت در مورد آن حضرت کتاب نوشتند.

خطیب جمعه کرمانشاه گفت: حتی وهابیون  و رئیس وهابی ها که ابن تیمیه باشد،  حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف را پذیرفتند و مخالفان نیز نتوانستند وجود حضرت مهدی را انکار کنند. افتخار ما این است که شرح حال حضرت مهدی موعود عج الله تعالی فرجه الشریف را داریم، فضای زندگی و اخلاق و تربیت فرزندان و منش و برنامه زندگی و استعداد و فکر و عقل و بصیرت ما در آمدن حضرت نقش دارد. ما باید آماده باش باشیم و زمینه را آماده کنیم.

آیت الله علما بیان کرد: حکومت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف جهانی است و جهان را مملو از عدل و داد می‌کند، قرآن و سنت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در بین ما است.

وی با اشاره به روایات ائمه اطهار علیهم السلام تقوا را کلید تمام خیرات دانست و افزود: حکومت  و حاکمیت ما حکومت و حاکمیت ما مستضعفین است، جوهره امنیت و باطن و حقیقت امنیت با سربازان گمنام امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف است و به امنیت خاورمیانه مسلط هستند و هنوز عده ای از اینها برای امنیت ما جان خود را فدا می کنند.

آیت الله علما با اشاره به انتخابات پیش رو بیان کرد: کاندیدها مراقب باشند تا مسائل جغرافیایی، قومی، زبانی و… را تحریک نکنند، رئیس جمهور عقل اجتماع است، مواظب باشید در مسیر طراحی نا تمام دشمن قرار نگیرید، امنیت کشور با خون هشت سال دفاع مقدس درست شده و اگر کسی بخواهد خلاف امنیت کشور اقدام کند با سیلی سختی مواجه می‌شود.

خطیب جمعه کرمانشاه در ادامه افزود: اگر کسی حرف بی حساب بزند با حساب پشت گردنش میزنند، از اول انقلاب خیلی‌ها از مسیر امام و رهبری خارج شدند، مراقب باشید.

وی بیان کرد: ما موشک های بسیار دقیقی داریم که اهداف مورد نظر را از فاصله هزاران کیلومتر با دقت بالا هدف قرار می‌دهد و این توانایی را با قدرت حفظ می‌کنیم.

آیت الله علما بیان کرد: بعضی ها به موشک ها اعتراض دارند، ما اهل جنگ نیستیم اما از خود دفاع میکنیم، بازدارندگی ما را نگه داشته، چطور برخی‌ها نمی فهمند، ما با قدرت موشک ها را حفظ خواهیم کرد، موشک پشتوانه قدرت ما است و دستگاه های امنیتی از عوامل اقتداراند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: باید توصیه رهبری را آویزه گوش قرار دهیم، ادبیاتی که با روح انقلاب و تفکر امام و رهبری و مراجع اصلا سازگاری ندارد را نباید بگوییم.

آیت الله علما در ادامه به ۲۳ اردیبهشت سالروز لغو قانون کاپیتولاسیون اشاره و اظهار کرد: الان هم آمریکا قانون کاپیتولاسیون را به عراق تحمیل می کند کاپیتولاسیون یعنی همه کاره بودن، و امام در سال ۴۲ با شدت و حدت ایستادند و در سال ۵۸ کاپیتولاسیون لغو شد.

وی به ۲۲ اردیبهشت سالروز لغو امتیاز تنباکو به انگلستان در پی فتوای میرزای شیرازی اشاره و اظهار کرد: ۲۷ اردیبهشت سالروز رحلت آیت الله العظمی بهجت است، ایشان مظهر تقوا و عدالت و بندگی خداوند بودند.

آیت الله علما  با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری برای حضور پرشور در انتخابات گفت: همه مردم با سلایق مختلف سیاسی در انتخابات شرکت کنند، حضور مردم ضامن اقتدار است. امروز اقتدار و قدرت ما در دنیا زبانزد است تمام غرب می‌داند که امروز ایران کشور مقتدری است، ابهت و مصونیت را باید حفظ کرد، حضور مردم حیاتی است و باید این حیات را ادامه دهیم.

خطیب جمعه کرمانشاه با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش و دانشگاه ها  باید نسلی با ایمان، مسئولیت پذیر، دارای اعتماد به نفس، راستگو و شجاع، باحیا و اهل فکر و عاشق کشور و نظام تربیت کنند، افزود: آموزش و پرورش و دانشگاه باید بچه مسلمان تحویل جامعه دهند.

آیت الله علما با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری خصوص لزوم عملیاتی شدن سند تحول اظهار کرد: سند سازمان ملل و یونسکو از جانب دولت ابلاغ شد، مقام معظم رهبری انتقاد شدید به آن داشت و گریه کرد چرا این سند را پذیرفتید سندی که خارجی ها داده و گفته که باید در آموزش و پرورش اجرا شود، اینجفاست.

وی افزود: شرم آور است اصلا تریبون خطبه های نماز جمعه جای آن نیست، تقریبا برخی از آن سند را قبول کردند، مقام معظم رهبری فرمودند که اجرای آن سند جایز نیست و باید برداشته شود، آیا سازمان ملل و یونسکو دلشان برای ما سوخته؟ مسئولان باید خود احساس وظیفه کنند، محمد حسین فهمیده ۱۳ ساله زیر تانک رفت و ایستادگی کرد و این را از کتاب ها حذف می‌کنند، ما انقلاب کردیم که بخود متکی باشیم نه اینکه سند یونسکو را داشته باشیم.

آیت الله علما گفت: نفوذ بدتر از اینکه به ما دستور العمل بدهند و دستگاه متولی آن را قبول کند، تمام قوانین جمهوری اسلامی ایران باید مطابق با قرآن و فقه اسلامی باشد، امام حسین علیه السلام برای چه حرکت کرد و مصائب را به جان خرید… باید مراقب باشیم و دستور رهبری را اجرا کنیم، قبول این قراداد مصداق بارز نفوذ است و شورای انقلاب فرهنگی باید بشدت مراقب و مواظب باشد و باید از مسئولان بشدت گله مند باشد، خود مسئولان باید متذکر باشند و قضایا را رفع کنند.

امام جمعه کرمانشاه گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که رویکرد کاندیداها باید توجه به معیشت و اقتصاد باشد، نگاه رئیس جمهور باید به ضعفا باشد، تمام فریاد امام برای مستضعفان بود، مبادا تفکر اشرافیگری داشته باشیم نگاه باید به ضعفا باشد که سیره رسول خدا(ص) و امیرالمؤمنین (ع) بود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »