می‌خواستند اطلاعات تعلیم و تربیت کشور را به نهادهای بین المللی بدهند/ مدرسه فروشی و قانون گریزی در آموزش و پرورش دولت یازدهم

ابراهیم سحرخیز معاون سابق وزارت آموزش و پرورش در جمع فرهنگیان استان تهران در تشریح شرایط 4 سال گذشته فرهنگیان کشور اظهار داشت: صدمات جبران ناپذیری به جامعه فرهنگیان در این 4 سال وارد شد و علی رغم تأکیدات مقام معظم رهبری در مورد اجرا کردن سند تحول، اجرای آن عقیم ماند.

وی افزود: دولت کنونی با تشکیک در سند تحول و مغشوش و عرشی خواندن آن، این سند مهم را به قفسه کتابخانه ها سپرد.

سحرخیز به اهتمام دولت برای اجرای سند آموزش 2030 اشاره کرد و گفت: سند آموزش 2030 سند دوپهلو و خطرناکی است که اگر هوشیاری مقام معظم رهبری نبود، همه اطلاعات تعلیم و تربیت کشور به نهادهای بین المللی داده می شد.

معاون سابق وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در این دولت به انتخاب وزیر آموزش و پرورش اهمیتی داده نشد و در انتخاب اول مسئله سوءاستفاده در صندوق ذخیره فرهنگیان پیش آمد و در انتخاب دوم شخصی وزیر شد که آموزش و پرورش دغدغه سوم اوست.

وی اضافه کرد: تشت رسوایی آموزش و پرورش در حال افتادن است و جیب معلمان ادعای آمار 2 برابر شدن حقوق را باور ندارد و میانگین دریافتی قاطبه معلمان از میانگین اعلام شده پایین تر است.

سحرخیز با بیان اینکه دولت یازدهم ادعای چهار میلیونی کردن حقوق معلمان را داشت، گفت: سَر رتبه بندی معلمان را بریدند و رهاورد یک طرح بزرگ برای همسان سازی رتبه معلمان با اساتید دانشگاه، افزایش حقوق 150 تا 300 هزار تومانی بود.

معاون سابق وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: 750 هزار بازنشسته فرهنگی داریم که حقوق بسیار پایینی می گیرند که در شأن کسی که سی سال سابقه زحمت در کسوت معلمی دارد، نیست.

وی مدرسه فروشی را از دیگر اتفاقات نامیمون این دولت خواند و اظهار داشت: 200 هزار دانش آموز به یک باره از مدارس دولتی بیرون شدند و مدارس به موسسین همسو با دولت واگذار شد.

سحرخیر قانون گریزی را از دیگر اتفاقات آموزش و پرورش دراین دوره دانست و تصریح کرد: 4 سال است که دانشگاه مهم فرهنگیان با سرپرست اداره می شود  که خلاف صریح قانون است.

معاون سابق وزارت آموزش و پرورش به شرایط سخت مدارس به دلیل سرانه پایین اشاره کرد و افزود: مدارس در پرداخت قبض آب و برق دست به دامان خانواده ها هستند و ادامه این شرایط به نفع نظام تعلیم و تربیت کشور نیست.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »