هرمزبان:دوندگان هرمزگانی با کسب ۷ مدال رنگارنگ در مسابقات دو ومیدانی جانبازان، معلولان، نابینایان و کم بینایان کشور خوش درخشیدند.

درخشش دوندگان هرمزگانی در مسابقات قهرمانی کشور

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، حسن دهقانی در پرتاب وزنه، سجاد رضا زاده در پرش طول، پوریا مرادی در یکصد متر، محمد رنجبر دردویست متر و فاطمه امیری نژاد در یکصد متر طلایی‌های استان در این پیکار‌ها بودند.
همچنین پرویز خادمی در ماده یکصد متر به مدال نقره دست یافت و فرزانه حیدری نیز در پرتاب نیزه صاحب گردن آویز برنز شد.
چهارمین دوره مسابقات دو ومیدانی جانبازان، معلولان، نابینایان و کم بینایان کشور به مدت سه روز در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب تهران برگزار شد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *