بازدید رییس دفتر رهبری از پروژه توسعه حرم و مقاوم سازی ستون‌های اطراف مضجع مطهر سیدالشهدا (ع)

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، رئیس دفتر مقام معظم رهبری از دست‌اندرکاران اجرای این پروژه‌ها تجلیل کرد.

در این بازدید علی مهاجری، مدیر پروژه تقلیل و تقویت ستون‌های حرم و رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمان توضیحاتی راجع به نحوه اجرای این پروژه و اقدامات انجام شده داد و گفت: در جریان انجام پروژه متوجه ضرورت تقویت کل بنای حرم مطهر و گنبدخانه شدیم و بر همین اساس علاوه بر مقاوم سازی و لاغرسازی ستون‌ها، تمام فضای قدیمی حرم مطهر نیز مقاوم سازی می‌شود که بخش عمده‌ای از آن انجام شده است.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمان با بیان اینکه طرح «لاغرسازی و تقویت ستون‌های اطراف ضریح مطهر» پیش نیاز اجرای پروژه «ترفیع گنبد» است افزود: فاصله 4 ستون قدیمی اطراف روضه منوره با ضریح مطهر، حدود یک‌متر و 70 سانتی‌متر است که در مناسبت‌هایی مانند محرم و اربعین، گنجایش تردد شمار میلیونی زائران را ندارد.

 

وی با بیان اینکه متخصصان ایرانی برای اجرای این طرح حدود 5 سال کار مطالعاتی انجام دادند، گفت: تولیت آستان قدس حسینی سالها می‌خواست این پروژه پیچیده فنی را انجام دهد اما به‌دلیل ریسک بالا، هیچ کشور و شرکت بین‌المللی حاضر به اجرای آن نبود تا اینکه با عنایت اهل بیت و همت متخصصان ایرانی، طرح ستاد بازسازی عتبات عالیات به تایید حرم رسید.

 

مهاجری گفت: در این طرح، مجموعه بنای تاریخی حرم مطهر که بر اثر گذر قرون متمادی دچار تخریب شده بود، براساس دانش فنی روز، آرماتوربندی و با بتن مسلح ضد انفجار مقاوم سازی می‌شود.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »