باید به دنبال دولتی باشیم که به اقتصاد مقاومتی و توان داخلی ایمان داشته باشد

حجت‌الاسلام کلانتری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، گفت: ریاست جمهوری و سکانداری قوه مجریه کشور یکی از بخش‌های مهم و تأثیرگذار یک نظام سیاسی است و در کشور ما نیز قوه مجریه تأثیرگذارترین بخش نظام اسلامی در حوزه اجرا و رفع مشکلات جامعه و مردم است و مردم باید با توجه به این اهمیت دقت کنند تا فرد اصلح را در انتخابات، انتخاب کنند.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم، افزود: مسیر کلان و سیاست اصلی کشور را مقام معظم رهبری به درستی تبیین کردند و ما به دلایل مختلف مکلف هستیم مسأله اقتصادی کشور را به یک مقصد درست برسانیم.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری چندین سال است که موضوعات اقتصادی را به عنوان شعار سال انتخاب می‌کنند،‌ این نشان می‌دهد مسأله اقتصاد و معیشت مردم یکی از مسائل مهم و اصلی کشور است.

کلانتری تصریح کرد: کسی که قرار است به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود باید بتواند مشکلات را از بین ببرد. ما نباید بدنبال دولتی برویم که می‌خواهد به سمت درگیری‌های سیاسی و جناحی برود و به غرب نگاه افراطی داشته باشد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران تاکید کرد: ما باید به دنبال دولتی باشیم که با همه وجود به اقتصاد مقاومتی، توان داخلی و نیروی انسانی جوان، توانا و باهوش داخل کشور ایمان داشته باشد.

وی گفت: ما به دولتی نیاز داریم که در مقابل بیگانگان دچار ضعف و سستی نشود و بتواند با همه وجود مشکلات اقتصادی را رفع کند. دولتی که می‌خواهد انتخابات شود نباید نگاه ابرازی مسأله ایمان داشته باشد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »