تصمیمات هیأت امنای دانشگاه آزاد مورد تمکین تمام اعضای هیأت علمی و مدیران دانشگاه است/ در حال تنظیم دفترچه آزمون دکتری هستیم

مجتبی علوی فاضل سخنگوی دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با بیان اینکه ما دانشگاه ‌آزاد را متعلق به امام، مقام معظم رهبری، انقلاب و مردم می‌دانیم،‌ گفت: خدمت‌رسانی به مردم، دانشجویان و کارمندان دانشگاه آزاد وظیفه ما است و ما تابع تصمیم هیأت مؤسس دانشگاه آزاد و در کلیت نظام تابع محض فرمایشات مقام معظم رهبری هستیم. 

وی افزود: تمام تصمیمات هیأت امنای دانشگاه آزاد مورد قبول و تمکین تمام اعضای هیأت علمی و مدیران دانشگاه آزاد است و تغییرات اداری هیچ خللی در خدمت‌رسانی مدیران دانشگاه آزاد وارد نمی‌کند. 

وی ادامه داد: تمام مدیران دانشگاه با تعهدی که به مردم و انقلاب دارند فعالیت خود را انجام می‌دهند و امروز طبق روال برنامه‌ریزی، کمیسیون موارد خاص را برگزار کردیم و به تمام همکاران در تمام استان‌ها هم گفته‌ایم که تمام برنامه‌ها طبق روال پیش می‌رود.

علوی فاضل اظهار داشت: تقاضا داریم افراد بیرونی دانشگاه، دیدگاه‌های سیاسی خود را بر تغییرات اداری و مدیریتی این دانشگاه تحمیل نکنند، یک خدمت‌گزار زحمتکش از مدیریت دانشگاه رفته و خدمت‌گزار جدیدی آمده، وقتی هدف خدمت باشد خداوند به کار برکت می‌دهد و همه ما سعی داریم در راستای اعتلای نظام حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه تمام مدیران دانشگاه برنامه‌ها را طبق روال انجام می‌دهند، گفت: در حال حاضر در حال انجام مراحل نهایی تنظیم دفترچه انتخاب رشته مقطع دکتری هستیم که طبق برنامه‌ریزی از نهم اردیبهشت ماه انتخاب رشته داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد بر اساس نمره آزمون سازمان سنجش آغاز می‌شود و متقاضیان بدون آزمون واجد شرایط این مقطع نیز از نهم اردیبهشت می‌توانند اقدام کنند.

سخنگوی دانشگاه آزاد، گفت: تغییرات دانشگاه، تغییراتی مدیریتی و اداری است که امیدواریم در راستای بهبود خدمت‌رسانی ما و منویات مقام معظم رهبری باشد، علی‌اکبر ولایتی فردی ولایتمدار، انقلابی و دانشگاهی است که تجربه خوبی دارد و ما تابع تصمیمات رئیس هیأت امنا و هیأت مؤسس دانشگاه آزاد هستیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »