مردم روستاهای هرمزگان از صنعت نفت انتظار کمک و یاری دارند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، احمد مرادی پیش ازظهر دوشنبه در دیدار با مدیران شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه خلیج فارس با بیان اینکه کار انتقال فراورده های نفتی، کار بسیار بزرگ، تاثیر گذار و ملی است گفت: هرکجا که صنعتی فعال می شود آبادانی را به همراه خود می آورد و صنعت انتقال نفت نیز به عنوان یک صنعت ملی توانسته است با تعامل خوبی که با روستاییان همجوار خود دارد و نقش بهینه ای در آبادانی کشور داشته باشد.

مرادی ادامه داد: مردم روستاها از صنعت نفت انتظار کمک و یاری دارند و انتظار دارند صنعت نفت نیاز و کمبود های آنها را دیده و به آنها توجه کند.

وی افزود: یکی از مهمترین دغدغه های این استان اشتغال و جذب نیروی بومی است که امید است این شرکت نیز در این مقوله به این مهم توجه خاص داشته باشد.

علیرضا عطار، مدیر منطقه در این دیدار ضمن تشریح اهداف و ماموریت منطقه خلیج فارس با اشاره به نحوه فعالیت این منطقه گفت: منطقه خلیج فارس یکی از مناطقی است که تعامل خوب و سازنده ای با استان و همسایگان و روستاهای مجاور در طول مسیر خط دارد.

مدیر منطقه خلیج فارس ضمن تقدیر از توجه خاص نماینده مجلس شورای اسلامی به این صنعت با بیان اینکه در راستای همکاری و توسعه مناطق همجوار خطوط انتقال از هیچ گونه مساعدتی دریخ نخواهد کرد افزود: این شرکت همانند گذشته هم راستا با سیاست های کلان و استانی فعالیت خود را زیر نظر حضرت ولی عصر(ع) و توجه به منویات مقام عظمای ولایت و در راستای تحقق شعار اقتصادمقاومتی، اقدام و عمل ادامه خواهد داد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »