پرداخت ۵میلیارد ریال کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از کمیته امداد هرمزگان،  مهرداد تاجیک بیان داشت: کمک هزینه و شهریه هشت هزار و ۶۸۲ نفراز دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد ودانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد هرمزگان درسال ۹۵ پرداخت شد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای اصلی خدمات کمیته امداد به مددجویان ارائه حمایت ‌های تحصیلی به دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان هرمزگان با بیان اینکه یکی از برنامه های کمیته امداد خدمات فرهنگی به مددجویان وارائه حمایت‌ های تحصیلی از دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش است گفت: کمک هزینه و شهریه هشت هزار و ۶۸۲ نفراز دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد و دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد هرمزگان درسال ۹۵ پرداخت شد.

تاجیک از پرداخت پنج میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش خبر داد و تصریح کرد: پرداخت کمک هزینه تحصیلی به منظور مرتفع شدن بخشی از مشکلات مالی دانشجویان و دانش آموزان تحت حمایت هستند تا آنها بتوانند به تحصیل ادامه دهند و نیازهای دانشجویان با سایر مددجویان کمیته امداد متفاوت است و باید خدمت دهی به این گروه بر اساس نیازی که دارند، انجام بگیرد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد هرمزگان بیان داشت: تعداد  دو هزار و ۴۲۳ دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هرمزگان هستند و کمک های کمیته امداد در زمینه پرداخت کمک هزینه تحصیلی  و شهریه به صورت بلاعوض انجام می‌شود و با انجام این کار دانشجویان علاقه بیشتری به حضور در دانشگاه و ادامه تحصیل پیدا می‌کنند.

وی به برگزاری اردوهای دانشجویی اضافه کرد: این اقدام نیز برای  افزایش نشاط و شادابی در بین دانشجویان صورت می گیرد، دانشجویان تحت حمایت را یک هزار و ۹۱ دانشجوی پسر و یک هزار و ۳۳۲ دانشجوی دختر تشکیل می دهند.

تاجیک افزود: مساعدت نیکوکاران و خیران برای کمک به تحصیل دانشجویان و دانش آموزان نیازمند همواره به عنوان یک اصل مهم در کمیته امداد بوده و است، این کمک و همدلی باعث می شود تا خدمات بیشتری را به آنها ارائه دهیم.  ۲۸۰ نفرازدانشجویان و پنج هزار و ۴۲۷ نفرازدانش آموزان ایتام نیزتوسط حامیان حمایت می شوند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »