هماهنگی مناسبی دربخشهای سخت افزاری و نرم افزاری انتخابات حاصل شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، بهروز اکرمی دوشنبه شب در گردهمایی فرمانداران و مدیران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان که با محوریت بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات مرتبط با زیرساخت های مخابراتی مربوط به فرآیند برگزاری انتخابات برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر هماهنگی خوب و مناسبی در بخش های مرتبط سخت افزاری و نرم افزاری برگزاری انتخابات در استان حاصل شده است.

وی با اشاره به الکترونیکی برگزار شدن چند مولفه از مولفه های انتخاباتی، افزود: در مدت زمان باقیمانده و با توجه به تجربیات دوره های قبل باید تمام تلاش و توان خود را برای رفع نواقص احتمالی به کار گیریم از همین رو از فرمانداران و مسئولان بخش های مربوطه خواسته ایم با تمرکز و حساسیت بالا به تقویت و پایداری هر چه بیشتر ارتباطات متکی به فناوری بپردازند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در ادامه تاکید کرد: باید تمام تدابیر لازم برای حضور با شکوه مردم در انتخابات اندیشیده شود تا از این رهگذر به اقتدار و شکوفایی هر چه بیشتر کشور کمک کنیم.

علیرضا پاکدامن مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری هرمزگان نیز در ادامه این نشست گفت: انتظار می رود فرمانداران در اسرع وقت تمامی مسائل و مشکلات احتمالی مخابرات شهرستان های خود را احصا و برای رفع به بخش های مربوطه ارجاع دهند.

در ادامه این نشست فرمانداران پیرامون برخی از موضوعات و مشکلات ارتباطی در شهرستان های خود به ویژه مناطق روستایی و دور دست مطالبی را بیان کردند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »