هرمزبان:مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان گفت: انقلاب اسلامي ما برگرفته از قيام و نهضت حضرت اباعبدالله الحسين (ع) است و اين قيام نماد واقعي ايثار و شهادت است و کشور عزيز ايران ما توانست با استفاده از اين فرهنگ همواره در مقابل فشار دشمنان سربلند و پيروز شود.

انقلاب اسلامي ما برگرفته از قيام و نهضت امام حسين (ع) است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از هرمزگان، محمدرضا پاکدامن در جلسه شوراي معاونين اداره کل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان هرمزگان ضمن تبريک ميلاد با سعادت مولي الموحدين حضرت علي (ع) گفت: پيگيري برگزاري جلسات شوراي مشورتي استاندار و فرمانداران در شهرستانها، پيگيري جلسه شوراي هماهنگي معتمدين معين در سراسر استان، ارتباط با تشکلهاي سراسر استان، پيگيري برگزاري مراسم پدران آسماني در همه شهرستانهاي استان، داشتن اخلاق نيکو در برابر مراجعات ايثارگران، آشنايي و اشراف مناسب با قوانين و ضوابط حوزه کاري، نظارت کافي بر فعاليت هاي همکاران حوزه مربوط، به روز رساني اطلاعات در سامانه سجايا، نوآوري و خلاقيت در برنامه ها از مصوبات اين جلسه بود.

وي در ادامه افزود: فرهنگ ايثار و شهادت از اصولي ترين و کاربردي ترين فرهنگ هاي اسلام ناب محمدي (ص) است و از صدر اسلام تاکنون حفظ و تقويت دين اسلام و مذهب شيعه بر آن استوار شده و ريشه در اعتقادات ديني و مذهبي ما دارد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *