به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از دادستانی هرمزگان، سعید اسدی ملک از کشف یک کانتینر مشروبات الکلی با همکاری ناظر گمرکات استان هرمزگان خبر داد .
وی گفت: این محموله شامل یک هزار و ۴۴۰ کارتن انواع مشروبات الکلی است که با اقدام به موقع مراجع ذی ربط و همکاری مناسب گمرکات در گمرک شهید رجایی کشف و ضبط شد.
دادستان بندرعباس با اعلام اینکه وارد کننده این محموله هنوز شناسایی و دستگیر نشده است افزود: به دنبال شناسایی و دستگیری عوامل وارد کننده این محموله هستیم .
اسدی تاکید کرد: در شناسایی و کشف و ضبط این محموله مشروبات الکلی،اداره بندر و گمرک شهید رجایی همکاری مناسبی با عوامل قضایی و انتظامی داشت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














