جشنواره ملی موج در هرمزگان برگزار می شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از استانداری هرمزگان، منصور اخلاقی پور در نشست کمیته اجرایی جشنواره نقش هنر در کاهش آسیب های اجتماعی (جشنواره ملی موج) اظهار داشت: پتانسیل های بالقوه و بالفعل مردم استان هرمزگان در رشته های مختلف هنری در کشور کم نظیر است و کمتر استانی را سراغ داریم که چنین مجموعه ای از ظرفیت های هنری را یکجا در خود داشته باشد.

وی اضافه کرد: هرمزگان با این ظرفیت هنری نیاز داشت تا یک جشنواره هنری چند جانبه در سطح ملی و حتی بین المللی را میزبانی کند که این مهم با پیگیری و حمایت بهزیستی کشور ، وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به میزبانی و تولی گری دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس اجرایی شد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری هرمزگان خاطر نشان کرد: ماهیت این جشنواره اثرگذاری بر قشر هنرمندان برای تشویق آنها به تولید آثار هنری با رویکرد کاهش آسیب های اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی، آسیب های نوپدید و … است که در کنار این هدف به گونه برنامه ریزی شده تا آثار برگزیده در مناطق و محلات آسیب خیز شهر ، بوستان غدیر بندرعباس، پایگاه های اجتماعی بهزیستی و زندان ها اجرا شود.

مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان نیز در این نشست بر کنترل محتوایی آثار برگزیده تاکید کرد و بیان داشت: در کنار نگاه فنی و کارشناسانه به جنبه ی هنری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره، این آثار به لجاظ محتوایی و از دیدگاه جامعه شناختی و روان شناختی نیز مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم بیشترین بازخورد و اثربخشی را در این زمینه داشته باشیم.

مهین عسکری یادآور شد: آثار برگزیده در این جشنواره می تواند در آینده مورد بهره برداری فرهنگی در مراکز بهزیستی سایر استان های سراسر کشور قرار گیرد که در این راستا می بایست آثار دسته بندی و از دیدگاه مخاطبین خاص بهزیستی ارزیابی شوند.

معاون اجتماعی بهزیستی استان هرمزگان نیز با بیان اینکه پایگاه های اجتماعی بهزیستی جهت اجرای عموم آثار برگزیده، آماده سازی شده اند تاکید کرد: قطعا ارائه بسته های حمایتی با پیوست فرهنگی مناسب می تواند بر مددجویان بهزیستی اثرگذاری به مراتب بیشتری داشته باشد که در این رابطه آثار مورد بازبینی مجدد قرار می گیرند.

زهرا دارابی خاطر نشان کرد: بسیاری از آثار به ویژه در زمینه فیلم کوتاه و عکس، قابلیت انتشار در فضای مجازی را دارند که می توان از طریق این شبکه گسترده ارتباطی ، پیام جشنواره را به عموم مردم و مخاطبین بیشتری منتقل کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز با بیان اینکه دانشگاه باید زنده باشد، یادآور شد: دانشگاهی زنده است که بتواند با جامعه خود ارتباط برقرار کند که در این زمینه استفاده از زبان هنر یکی از بهترین و گویاترین راه های ارتباطی با جامعه پیرامون است.

مهدی باقری گفت: پیگیری برای برگزاری این جشنواره از دوسال قبل کلید خورد که توانستیم با اخذ مساعدت های لازم از معاون بهزیستی کشور و پیگیری امور اجتماعی استانداری هرمزگان و اخذ مساعدت از وزارت کشور آن را به سرانجام برسانیم.

دبیر اجرایی جشنواره نقش هنر در کاهش آسیب های اجتماعی (جشنواره ملی موج) نیز اذعان داشت: آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از ۲۸ استان مختلف کشور بوده است که از ۱۱ استان آثار برگزیده وجود دارد و در مجموع بیش از ۱۵۰ نفر مهمان از سایر نقاط کشور داریم.

رضا کمالی افزود: در بخش های فیلم، عکس و تئاتر این جشنواره به صورت ملی برگزار شده و در بخش موسیقی تنها از استان هرمزگان پذیرش آثار داشته ایم.

وی گفت: دبیرخانه این جشنواره از اوایل سال ۹۵ دایر و شروع به فعالیت کرده و تلاش کردیم تا در اولین سال برگزاری این جشنواره ملی بتوانیم بالاترین کیفیت ممکن را به اجرا بگذاریم.
 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »