امدادرسانی هلال احمر هرمزگان در ۲۵۸حادثه در نوروز

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از هلال احمر هرمزگان، علی اعمی بیان داشت: طرح امداد و نجات، ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی، طرح فرشتگان رحمت، طرح نیابت و طرح داوطلب یار امداد و نجات در سال ۱۳۹۶  با موفقیت انجام شد.

وی افزود: در طرح امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر هرمزگان، ۳۰ پست به صورت ثابت، موقت و سیار در جاده‌های مواصلاتی استان مستقر بودند که در این پست ها هزار و ۴۱۶ امدادگر و نجاتگر بصورت نفر روز، ۱۷دستگاه خودرو آمبولانس، ۸ دستگاه خودرو نجات، یک  فروند قایق شناور و یک فروند بالگرد به خدمت گرفته شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان تاکیدکرد: نیروهای مستقر در این پایگاه‌ها در طول اجرای طرح، ۲۵۸حادثه شامل ۴۱ مورد جاده ای، ۲۱۵ مورد مراجعه حضوری، یک مورد حادثه کوهستان و یک مورد حادثه دریایی خدمات رسانی کردند.

اعمی خاطرنشان کرد: از دیگر فعالیت های امدادگران این جمعیت  اسکان اضطراری به مسافران نوروزی بوده که حدود دو هزار و ۱۰۳ نفر در پایگاهها اسکان داده شدند و همچنین به پنج هزار و ۷۶۱ نفر مصدوم نیز خدمات رسانی کردند که از این تعداد ۶۲ نفر به مراکز درمانی انتقال داده شد و دو هزار و ۵۹۴ نفر خدمات سرپایی ارائه شده است.

اعمی در ادامه افزود: همچنین از ۲۵ اسفند در ۶ پایگاه امدادو نجات حاده ای تعداد ۱۳پزشک و پیراپزشک که همگی عضو داوطلب جمعیت می باشند و در قالب طرح داوطب یار امداد و نجات، به مراجعه کنندگان خدمات درمانی ارائه کردند.

وی اظهار کرد: در قالب طرح فرشتگان رحمت توسط خانه های داوطلب هزار و ۷۴۷ سبد عیدانه بین نیازمندان توزیع شد و همچنین در قالب طرح ملی نیابت از ۲۳۰ سالخورده، خانواده های بدون فرزند و خانواده های شهید در سطح استان دلجویی بعمل آمد.

اعمی هدف از اجرای طرح ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی را مشارکت جوانان در یک فعالیت بشردوستانه و امدادی برشمرد و گفت: تقویت و انسجام گروههای بشردوستانه، معرفی جمعیت هلال احمر و سازمان جوانان، ارائه خدمات امدادی اولیه و ارائه اطلاعات مورد نیاز به مسافرین نوروزی در ایام نوروز در سراسر کشور است.

وی خاطرنشان کرد: در طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی همیاران جوان در پستهای ثابت و سیار می کوشیدند تا مسافرین را به کمپین نه به تصادفات جاده ای تر غیب کنند و طرح بهرفت را در بین آنان ترویج دهند.

اعمی گفت: طرح ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی در شهرستان‌های بندرعباس، بندرلنگه، بستک، رودان، میناب، حاجی آباد، پارسیان، جاسک، قشم، سیریک، بندرخمیر و جزیره هرمز با همکاری بیش از ۲۰۰ نفر از اعضای جوانان جمعیت هلال احمر استان هرمزگان به اجرا در آمد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »