تأمین امنیت انتخابات و مبارزه با قاچاق کالا، اولویت‌ پلیس پیشگیری در سال 96

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا در جمع کارکنان ستاد پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به بیانات راهگشای فرمانده معظم کل قوا در پیام نوروزی ، اظهار کرد: در سال گذشته تلخی‌ها و شیرینی‌هایی رخ داد اما در حوزه ماموریتی پلیس پیشگیری ناجا در مجموع می‌توان گفت که کارنامه این پلیس قابل قبول بوده و از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

وی افزود: این وضعیت مطلوب به دلیل برنامه‌ریزی مناسبی بود که در آغاز سال 95 در پلیس پیشگیری انجام شد و با یک مهندسی حساب شده و مشخص شدن اولویت‌های اصلی در 3 سطح هدایت ستادی، ابلاغ دستورالعمل‌ها، آموزش و توجیه کارکنان در همه رده‌ها، نظارت و سرکشی در روند اجرای ماموریت ها، موجب یک جهش چشمگیر در انجام ماموریت‌های پلیس پیشگیری شد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه این وضعیت مطلوب را پس از لطف خداوند متعال مدیون همدلی، تلاش و روحیه جهادی کارکنان پلیس پیشگیری ناجا دانست و گفت: امید است که در سال جاری نیز همین روحیه موجب پیشرفت بیش از پیش مجموعه ناجا و این پلیس شود.

این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین اولویت‌های ماموریتی پلیس پیشگیری در سال 96 پرداخت که نخستین و مهم‌ترین آنها تامین امنیت کامل برای برگزاری یک انتخابات سالم در محیطی امن و آرام بود.

سردار شرفی اولویت بعدی پلیس پیشگیری در سال 96 را ادامه مبارزه جدی و همه‌جانبه با قاچاق کالا دانست و خاطرنشان کرد: این مسئله یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) از ناجا و پلیس پیشگیری هست و ایشان با وجود ابراز خرسندی از اقدامات انجام گرفته در این زمینه انتظارات بسیار بیشتری از ما دارند و باید با پیگیری و حضور پررنگ‌تر در گمرک و اصلاح مناسب دستور کار یگان حفاظت گمرک به این مطالبه مهم ایشان پاسخ داده شود.

وی تمرکز بعدی پلیس پیشگیری در سال جاری را بر روی مناطق حاشیه‌ای و آسیب‌های اجتماعی دانست و تاکید کرد: امسال حضور پررنگ و محسوس در مناطق حاشیه‌ای با احداث کلانتری‌ها و ایستگاه‌های سیار پیگیری خواهد شد و پاکسازی این مناطق از عوامل آسیب زای اجتماعی و برقراری نظم و قانون به صورت جدی در دستور کار پلیس پیشگیری قرار دارد.

تقویت توان انتظامی و دفاعی، آمایش ایستگاه‌های بازرسی، ادامه فعالیت آموزشی، رسیدگی به معیشت کارکنان و تسریع در ارائه خدمات انتظامی به مردم و پاسخ به هنگام به امداد‌خواهی آنان نیز از دیگر اولویت‌های ماموریتی مورد اشاره توسط رئیس پلیس پیشگیری ناجا در سال 96 بود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »