جمنا و پایداری اختلاف جدی ندارند/ شاید در دور اول انتخابات به یک نامزد واحد نرسیم

      
عصرایران؛ سیما پروانه گهر– روزهای پایانی سال گذشته بود که مجتبی آقا تهرانی، دبیرکل جبهه پایداری با انتقاد از جمنا تاکید کرد این رویه کار اصولگرایان برای انتخابات 96 را صحیح نمی داند . وی صراحتا این تشکل و هدف گذاری آن ها برای رسیدن به کاندیدای واحد در انتخابات ریاست جمهوری 96 را «کشک» خوانده بود.

بعد از آن بعضا دیگر اعضای جبهه پایداری تاکید کردند جبهه پایداری آنچه را خود مصلحت ببیند پیگیری کرده و اصراری برای حضور در جمنا ندارد.

اما به همان اندازه که پایداری ها اعلام می کنند  اصراری برای حضور در جمنا ندارند چهره های اصلی جمنا تاکید دارند که این اظهارات تنها اختلاف نطرهای طبیعی است و پایداری ها همچون مابقی اصولگرایان در راستای رسیدن به کاندیدای واحد تلاش می کنند.صحبتی که عضو هیات موسس جمنا نیز به آن اشاره می کند.

اسدالله عباسی عضو هیات موسس و از اعضای شورای مرکزی جمنا تاکید دارد که اختلاف جدی و گسل مهمی بین جمنا و جبهه پایداری نیست و مباحث مطرح شده تنها در حد اختلاف سلیقه های طبیعی در هر کار سیاسی است.

  در روزهای پایانی سال گذشته آقای آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری از رویه و سیاست گذاری کار جمنا در راستای انتخابات ریاست جمهوری انتقاد کرده بود. در جلسات جمنا نیز نمایندگان جبهه پایداری موضع انتقادی داشتند؟ به نظر می رسد پایداری ها اعتقادی به رویه کار جمنا ندارند.

جبهه مردمی نیروهای انقلاب  جوششی مردمی است و این که در این بین چهره ها انتقاداتی را درباره این جبهه مطرح کنند نظرات شخصی آن ها محسوب می شود. هدف ما این است که با هم درگیر نشویم و به وضع مطلوب دست پیدا کنیم. اگر آقای روحانی کارنامه خود را صادقانه به مردم ارائه دهند ضرورتی ندارد مردم به دنبال گزینه های دیگر باشند همین دکتر روحانی را انتخاب می کنند اما باید دید واقعا قوه مجریه در 4 سال گذشته صادقانه عملکرد خود را به مردم گزارش داده و دولت در جایگاه درست خود کار کرده است؟!

 البته موضع گیری آقای آقاتهرانی رویکرد شخصی تلقی نمی شود و ایشان در جایگاه دبیرکل جبهه پایداری به طور حتم موضع این جبهه را اعلام می کنند.

اگر جمنا منسجم باشد می تواند حداقل آرایش سیاسی قابل قبولی را بین مردم ارائه دهند . من تصور نمی کنم موضع گیری ایشان بحث اختلاف بین پایداری و جمنا را تداعی کند.

روند حضور اعضای پایداری در جلسات جمنا چطور بوده است؟

خودم خیلی بررسی نکرده ام و این شاخص را مورد دقت قرار نداده ام.

 برخی معتقدند پایداری ها از اساس رویه کار جمنا را قبول ندارد و حتی فراتر از این تصور می کند جمنا آلترناتیو و یا رقیب جبهه پایداری است.

نه تصور نمی کنم چنین حسی در بین باشد. ممکن است یک اختلاف سلیقه معمولی باشد. کما این که در اصلاح طلبان هم این اندازه از اختلاف سلیقه وجود دارد اما در اشتراکات مباحث واحدی با هم دارند. در این قسمت هم مشکل حادی نیست. نباید یک اختلاف نظر را گپ بزرگ و شکاف زیادی تلقی کرد.

یعنی تصور می کنید در نهایت جمنا و پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری 96 به یک کاندیدای واحد می رسند؟

شاید در مرحله اول انتخابات به نفر واحد نرسند و ممکن است هر کدام یک نفر را معرفی کنند . یعنی ممکن است پایداری یک نفر را معرفی کند. جمنا یک نفر دیگر را معرفی کند و جریان احمدی نژاد نیز کاندیدای خود را معرفی کند. اما این فقط در مرحله اول انتخابات خواهد بود.البته من تنها احتمال را مطرح کردم. ممکن است در همان مرحله اول به گزینه واحد برسیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »