زیرساخت‌های تحقق شعار سال در استان زنجان فراهم است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی ظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان افزود: یک سال از عمر ما سپری شدو از نقطه شروع یک قدم جلو و به نقطه پایان هم یک قدم نزدیک شدیم و باید نسبت به عملکرد مان توجه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سالی که سپری شد سال بسیار سخت و دشورای در بعد داخلی و بین اللملی بود، گفت: در نخستین روز از فروردین‌ماه مقام معظم رهبری  در حرم مطهر امام رضا (ع) نقشه راه را برای کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ترسیم کردندو با توجه به اینکه اقتصاد برای دشمن مسأله اولویت‌داری است رهبری برتحقق این امر مهم تاکید دارند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان تاکید کرد: بخشی از مشکلات داخلی و اقتصادی ما مربوط به توطئه‌ها و تحریم‌های دشمنان می‌شود اما بخشی از آن هم به مدیریت‌ها ربط دارد و باید مدیریت درست در دستور کار قرار گیرد.

خاتمی با اشاره به اینکه مدیرانی که سه ویژگی متدین، انقلابی و کارآمد دارند محکم ایستادگی کنند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری یکی از اولویت‌های سال ۹۶ موضوع انتخابات  می دانند و در زمینه اقتصاد مقاومتی هم رهبری  فقط به نقص‌ها و کاستی‌ها اشاره نکردهاند و به نقاط قوت هم تاکید داشتند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: قاچاق کمر تولید را می شکند و باید برای مبارزه با آن اهتمام جدب داشت.

خاتمی  اظهار کرد: دو موضوع اقتصاد کشور را دچار تاثیر می کند و برای حمایت از تولید داخل در راستای اقتصاد مقاومتی باید به موضوع قاچاق توجه بیشتری کرد.

وی با بیان اینکه همه مسئولان باید در راستای سیاست های نامگذاری سال تلاش کنند، افزود: تولید و اشتغال لازم و ملزوم هم هستند و برای اشتغال نیازمند تولید هستیم و بدون اتشغال و نیروی کار نیز تولید شکل نمی گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان سه شاخص مهم که باید یک مدیر مورد در جمهوری اسلامی داشته باشد را برشمرد و اظهار داشت: متدین بودن، انقلابی بودن و کارآمدی سه شاخص مورد تایید مقام معظم رهبری برای مدیران جمهوری اسلامی است.

خاتمی برای تحقق کارهای دشوار و پیمودن مسیرها را نیازمند ورحیه انقلابی عنوان کرد و یادآور شد: حضور مدیر غیرمتدین در راس امور کشور معنی ندارد و پذیرفتنی نیست.

وی از آمادگی قوای سه گانه برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: خوشبختانه دولت نیز در این راستا اهتمام جدی داد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه باید در سال جاری کمربندها را محکم کنیم، خاطرنشان کرد: حمایت از تولید داخل باید با جدیت دنبال شود. قاجاق به تولید داخل آسیب می زند و برای مبارزه با آن نیاز به عزم ملی داریم.

خاتمی یکی دیگر از مشکلات اقتصاد کشور را فرار مالیاتی عنوان کرد و گفت: باید جلوی فرار مالیاتی در کشور گرفته شود. فرار مالیاتی در کشور زیاد است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان به برخی شاخص های توسعه ای کشور و قیاس آن با قبل از انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: بسیاری از شاخص های توسعه ای بعد از انقلاب رشد چشم گیری داشته و قابل قیاس با قبل از انقلاب نیست.

خاتمی انتخابات و اهداف اقتصاد مقاومتی را دو موضوع مهم سال جاری توصیف کرد و اظهار داشت: برای برای تحقق و عملیاتی شدن انتخاباتی باشکوه تلاش کنیم. تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نیز باید با جدیت دنبال شود و محوریت فعالیت مدیران رهنمودهای رهبری باشد.

وی با بیان اینکه  زیرساخت‌های تحقق شعار سال در استان زنجان فراهم است، یادآورشد: تولید و اشتغال لازم و ملزوم همدیگر هستند، اما فاکتورهای مهمی برای تحقق آن وجود که یکی حمایت از تولید داخلی است که در آن باید به مسائل ملی توجه شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان ابراز کرد: در این نظام یک ریل‌گذاری و یک خط وجود دارد که توسط مقام معظم رهبری تعیین می‌شود و طی سال گذشته زیرساخت‌های خوبی برای تحقق این شعار در استان فراهم شده است.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *